Έβρος Σουφλίου: Άλλαξε γνώμη ο Παπαδόπουλος και αποχώρησε …………..…

 

Έβρος Σουφλίου: Άλλαξε γνώμη ο Παπαδόπουλος και αποχώρησε… με μια προπόνηση

 

Τελικά αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς φαίνεται τα βρήκε ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Παπαδόπουλος, που σύμφωνα με δημοσίευμα δε θα συνεχίσει στον Έβρο Σουφλίου.

Ο πρώην πορτιέρο της νταμπλούχου Δόξας Προσκυνητών, αλλά μάλλον και του Έβρου Σουφλίου που την περσινή χρονιά διακρίθηκε ιδιαίτερα τόσο στο πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, αλλά κυρίως στα μπαράζ ανόδου, άλλαξε γνώμη και πιθανότατα δεν θα παραμείνει ούτε στην Κομοτηνή, αλλά θα συνεχίσει σε ομάδα της περιοχής καταγωγής του.

Ο Παπαδόπουλος που πρόλαβε να κάνει μια προπόνηση με τον Έβρο Σουφλίου, λίγο η απόσταση Κομοτηνή-Σουφλί, λίγο η πρόταση που δέχθηκε από ομάδα του τοπικού της Θεσσαλίας όπου κατάγεται, ακυρώνει την συμφωνία του με το Σουφλί.

Πλέον αναμένουμε πως θα πράξει η ομάδα του Σουφλίου και με ποιον θα αντικαταστήσει το νεαρό πορτιέρο.

 

Έκλεισε Λουκίδη και Θυμνιανίδη

 

Προστέθηκαν στο ρόστερ ακόμα δύο αξιόλογοι γκολκίπερ και έτσι με τον Μπινόπουλο Τάσο έκλεισε την τριάδα κάτω από τα γκολ ποστ του ο  Έβρος Σουφλίου.

Πρόκειται για τον Λουκίδη Γρηγόρη (24-10-1994) και τον Θυμνιανίδη Γιάννη (13-3-1995) . Τόσο ο Λουκίδης  όσο και ο Θυμνιανίδης βρέθηκαν παράλληλα στα γραφεία του Έβρου  και υπέγραψαν την νέα τους συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θυμνιανίδης  Γιάννης   έχει αγωνιστεί  ξανά στο παρελθόν στην ομάδα του Σουφλίου και συγκεκριμένα  το 2013, στη συνέχεια εντάχθηκε στην  Κ-20 του Πανθρακικού και το 2014-15 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ξεκίνησε το 2008 Εθνικός Αλεξανδρούπολης (παιδικό),2009 ΠαναθηναϊκοςΚ-15,2010  ΑΌ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ , 2011-12 Κ-17 ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ, 2013 ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ,2014-15 Κ-20 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.