Έβρος Σουφλίου: Χρήσιμο τεστ (0-7) με Μαΐστρο ……………….. …… ……………

 

 

Έβρος Σουφλίου: Χρήσιμο τεστ (0-7) με Μαΐστρο

 

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Έβρος Σουφλίου με αντίπαλο την ομάδα του Μαΐστρου, στο οποίο επικράτησε με το ευρύ σκορ 0- 7 και με τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που έχει στην προετοιμασία και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και βέβαια που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα από πλευράς τακτικής.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι: Λίτσκας το 1-0 στο 12’, ο Μερτίκας το 2-0 στο 15’, ο Χατζάκος το 3-0 στο 32’, το 4-0 ο Ρομάριο 60’, το 5-0 ο Δραγανίδης στο 84’, το 6-0 με τον Ζυγκερίδη στο 86’, το τελικό 7-0 με τον Ζυγκερίδη στο 90’.

ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΣ: Δογάνης, Σκάρλος, Δημούτσης, Παρασκευάς, Τσίτσιπας, Καπανίδης, Γκαβανόζης, Λαγός, Μαλασίδης Ιωάννης, Μαλασίδης Γιώργος.

Ο Έβρος ξεκίνησε με τους: Λουκίδη, Μπάμνιο, Λειβαδιώτη, Ζαγκλιβέρη, Χατζάκο, Ευφραιμίδη, Μερτίκα, Κάρεν, Λίτσκα, Πουλιλιό, Αντωνιάδη. Έπαιξαν και οι Μπινόπουλος, Λίτσιος, Δραγανίδης, Ναθαναηλίδης, Ρομάριο, Ζάχος, Πετκίδης, Ζυγκερίδης, Αντωνιάδης, Κιλιτσίδης.