Έκανε τον απολογισμό της η διοικούσα επιτροπή

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Έκανε τον απολογισμό της η διοικούσα επιτροπή

 

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η διοικούσα επιτροπή της ποδοσφαιρικής Δόξας Δράμας, πραγματοποίησε την τελευταία της συνεδρίαση την Τετάρτη, μετά την ολοκλήρωση της οποίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 20/05/2015 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, στην οποία έγινε ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανέλαβε την ανδρική ομάδα του συλλόγου δύο (2) ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, με μηδενικό ταμείο και με μοναδικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα (που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θεωρούνταν βέβαιος). Παρόλα αυτά, με την πολύτιμη συμβολή των Δοξαίων φιλάθλων η ομάδα κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει τη σωτηρία της και να τερματίσει στην τέταρτη (4η) θέση.

Τα μεγαλύτερα όμως επιτεύγματα της φετινής ΔΟΞΑΣ δεν είναι αγωνιστικά (αφού η ομάδα μας ανήκει σε μεγαλύτερες κατηγορίες), αλλά εξωαγωνιστικά. Σήμερα εξοφλήθηκαν παίκτες, προπονητές και προσωπικό. Επίσης, έχουν εξοφληθεί και όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας προς τρίτους, δηλαδή έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και η ΔΟΞΑ δε χρωστά σε κανέναν.

Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους Δοξαίους φιλάθλους, τους εκατόν δέκα (110) Δοξαίους και επιχειρηματίες που στήριξαν οικονομικά την ομάδα, τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά για την άψογη συνεργασία, τους βοηθούς προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, φροντιστές και τους υπαλλήλους της ομάδας.

Με την ευχή, ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ΔΟΞΑΡΑ μας θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, με τη υποστήριξη ακόμη περισσότερων Δοξαίων, αφού «Η ΔΟΞΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ», ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Με τιμή,

1. Ηλίας Βουγιουκλής

2. Ηλίας Χατζηελευθερίου

3. Αθανάσιος Πάσχος

4. Γρηγόρης Χαραλαμπίδης

5. Γεώργιος Βουγιουκλής

6. Γεώργιος Χατζηλαζαρίδης

7. Γεώργιος Κωτούλας

8. Κων/νος Αργυριάδης

9. Νικόλαος Πίτσογλου

10. Κων/νος Κέδογλου

11. Κυριάκος Κουρτίδης

12. Ιωάννης Καλαιτζίδης

13. Αναστάσιος Καρατζάς

14. Αθανάσιος Γεωργιάδης»

 

Ο λαχνός 2448 κερδίζει το αυτοκίνητο

 

Η διοίκηση του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει, ότι ο τυχερός αριθμός της λαχειοφόρου αγοράς του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, είναι ο αριθμός 2448, που απαρτίζεται από τα τέσσερα τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου στις 19/05/2015. Το έπαθλο της κλήρωσης είναι ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο CITROEN C1. Ο νικητής παρακαλείται να προσκομίσει τον τυχερό λαχνό στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Γούναρη 3, για να παραλάβει το έπαθλο. Η διοίκηση του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ευχαριστεί όλους τους Δοξαίους που ανταποκρίθηκαν και αγόρασαν το σύνολο των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς.