Έρχεται ο Ανυφαντάκης, στην τελική ευθεία οι ανανεώσεις

 

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ
 
Έρχεται  ο Ανυφαντάκης, στην τελική ευθεία οι ανανεώσεις
 

Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στην Καβάλα από την Κρήτη, ο Κώστας Ανυφαντάκης. Από εκεί και πέρα σίγουρα το βάρος αυτή την εβδομάδα, θα πέσει στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν και στο πρωτάθλημα που μας πέρασε.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι: Βιτλής, Μπάτζιος, Σταματόπουλος, Μπρατσιάνι, Α. Παπαδόπουλος, Παντελίδης. Επίσης ίσως κριθεί και το θέμα της παραμονής του Χάρη Παππά, που εκτός απρόοπτου θα συνεχίσει. Με τον Μκριτσιάν αλλά και τον Ιορδανίδη, παραμένουν ανοιχτά τα θέματα της παραμονής τους.

Στα μεταγραφικά η περίπτωση του Γουόρντεν είναι πολύ δύσκολη, αφού ο Γκανέζος επιθετικός είναι στόχος αρκετών ομάδων ενώ ουσιαστικά είναι παίκτης του Λεβαδειακού. Βέβαια εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ξένων παικτών.

Η λίστα του Ανυφαντάκη περιέχει ξένους που έχουν αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Κάποια άλλα ονόματα που ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ένα από αυτό είναι και του Σέρβου Μπόζινταρ Τάντιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. Επίσης και ονόματα από την Ελληνική αγορά.

Ο ΑΟΚ σίγουρα θα αποκτήσει έναν ακόμη τερματοφύλακα ενώ πολλά θα κριθούν από τις ανανεώσεις στις άλλες θέσεις.

 

Παραμένουν ίδιες οι τιμές στα διαρκείας

 

Κατά πάσα πιθανότητα και χωρίς να είναι κάτι το επίσημο, οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΚ για τη σεζόν 2015-2016 θα παραμείνουν οι ίδιες με τις περσινές. Δε θα υπάρχει η παραμικρή αύξηση, βάση και της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Πάντως ίσως και αυτή την εβδομάδα, να μην κυκλοφορήσουν τα διαρκείας. Πολλά θα κριθούν από τις πολικές εξελίξεις στη χώρα μας.