Αλαλούμ με το σούπερ καπ που δεν… έγινε ποτέ

 

Αλαλούμ με το σούπερ καπ
που δεν… έγινε ποτέ

 

Απρόοπτη εξέλιξη είχε το προγραμματισμένο παιχνίδι σούπερ καπ Δράμας, που επρόκειτο να γίνει μεταξύ του πρωταθλητή Ξηροποτάμου και της κυπελλούχου Προσοτσάνης. Ο αγώνας αναβλήθηκε και η υπόθεση ήταν ουσιαστικά ένα φιάσκο για την ΕΠΣ Δράμας, αλλά και ένα αλαλούμ με πολλά ερωτηματικά, χωρίς κανείς να καταλάβει ποτέ γιατί δεν έγινε ο αγώνας.

Το γήπεδο της Δόξας ήταν σε άριστη κατάσταση, παρά τη βροχή που επικρατούσε, ωστόσο μισή περίπου ώρα πριν από το ματς, δεν υπήρχε ψυχή στο γήπεδο, ενώ ούτε και από τη μεριά της ΕΠΣ δεν προηγήθηκε, ούτε ακολούθησε κάποια έστω διευκρινιστική ανακοίνωση, που να πληροφορούσε τους φιλάθλους να μην μεταβούν. Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι η αναβολή είχε προαποφασιστεί και απλά δεν είχε… ανακοινωθεί. Οι ελάχιστοι αυτόπτες μάρτυρες που υπήρχαν, ήταν πεπεισμένοι ότι εάν ήταν αγώνας πρωταθλήματος, δεν υπήρχε περίπτωση να αναβληθεί. Άλλοι πάλι πίστεψαν ότι το «θέατρο του παραλόγου» έγινε διότι δεν ήθελαν να χαλάσει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Δόξας.

Είναι πραγματικά σεβαστή η προσπάθεια που κάνουν φέτος οι «μαυραετοί» για να το διατηρούν σε τέτοια άριστη κατάσταση το γήπεδό τους, ωστόσο αυτό δεν απαλλάσσει από ευθύνες τους ανθρώπους της ΕΠΣ, που γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι προβλέπονται βροχές το Σαββατοκύριακο, μπορούσαν πολύ φυσιολογικά να είχαν ορίσει από την Τετάρτη άλλο γήπεδο, για παράδειγμα του Νικοτσάρα.

Το γεγονός είναι ότι η είδηση της αναβολής έφερε απογοήτευση και δυσφορία στις δύο ομάδες, μαζί και περαιτέρω έξοδα για την Προσοτσάνη, ενώ τέλος όσον αφορά πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας, οι… ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν για Σεπτέμβριο, μια ημερομηνία που για πολλούς αποτελεί απλά «ξαναζεσταμένο φαγητό», με απόλυτα βέβαιο πως οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με διαφορετικό ρόστερ από τη χρονιά για την οποία κατέκτησαν τα τρόπαιά τους.

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ 

 

 

 

 

 

 

.