ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 3 – 1

 

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ  3 – 1
 
Ο Νέστορας πήρε το όπλο του

 

Αν και έχανε στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 0-1 από τον Εορδαϊκό, η ΑΠΕ Λαγκαδά έκανε μαζική αντεπίθεση στην επανάληψη και με τον πρώτο της σκόρερ Νέστορα Στεφανίδη που πετυχε χατ – τρικ έκανε την ανατροπή και με σκορ 3-1 επέστρεφε στις επιτυχίες, διατηρώντας την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Μόλις στο 11’ ο Καλογιαννίδης έβαλε μπροστά τον Εορδαϊκό στο σκορ (0-1), σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση, στο 57’ ο Στεφανίδης κάνει το 1-1, στο 77’ πάλι ο ίδιος το 2-1 και στο 90’ ολοκλήρωσε το χατ – τρικ πετυχαίνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μαυρίδης, Ταγκαλίδης, Μίσκος (Πέλλας).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλεξ. Κατηκαρίδης): Καρυπίδης, Μούχαλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντέων, Αχαλινόπουλος (78’ Αθανασιάδης), Πολύζος, Παυλίδης (71’ Κρυστάλλης), Στεφανίδης, Σκαθαρούδης (40’ Ντούνγκα).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Χ. Σαμαράς): Χρυσοστομίδης, Λιάπης, Λιάμης, Σεκουλίδης, Τσοχανταρίδης, Χαραλαμπίδης Εμ. (82’ Χαραλαμπίδης Θ.), Μπαλίτσας, Κελεσάνι, Καλογιαννίδης (72’ Τσακανίκας), Ρεβάσι (69’ Σερασκέρης), Μάγγος

 

 

e-ptolemaios