ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 2 – 1

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  2 – 1

 

Πήρε βαθιά ανάσα

 

Χωρίς πολλές φάσεις το 1ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν σε αντεπιθέσεις. Στο 29’ ο Πλατάκης μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από αμυντικό, πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε και το πρώτο μέρος. Με την έναρξη της επανάληψης και μόλις στο 46’ ο Μελισσόπουλος με σουτ κάνει το 1-1, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι παίκτες της Κρύας Βρύσης αύξησαν στην συνέχεια την πίεσή τους, κάτι που απέφερε καρπούς, καθώς στο 83’ ο Ίβιτς πέτυχε το 2-1, δίνοαντα το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μπουμαρσόπουλος, Παπαδημητρίου, Αναστασίου (Λάρισας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Στ. Καλαϊτζής): Σκαπέρδας, Σιδηρόπουλος Π., Παπαδόπουλος Στ., Μπρέγου, Πετρίδης, Πετρούσης, Παπαδόπουλος Γ., Νίρλας, Τσιρλίδης (90+3’ Σιδέρης), Πλατάκης (54’ Ίβιτς), Σιδηρόπουλος Χ. (86’ Κοβάσεβιτς).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Γαμβρέλης, Τσίτσι (46’ Μελισσόπουλος), Αβογιάν (82’ Παπαδάτος), Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (61’ Δεσύλλας), Κούτεφ, Ζγκούρι.