ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 2 – 1

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ  2 – 1
 
Παραλίμνιο… σε κέφια

 

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, συνοδευόμενες από αρκετή δόση ατυχίας, το Παραλίμνιο αποδείχθηκε ότι είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα, καθώς ανάγκασε την ΑΠΕ Λαγκαδά στην 5η της ήττα στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας την με 2-1 και αφήνοντας την στο -8 από την 1η θέση όπου βρίσκεται η Δόξα Δράμας.

Οι Σερραίοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στάθηκαν σωστά σε άμυνα και επίθεση και κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν. Στο 9΄ ο Γαϊδαρτζής με πλασέ βρήκε δίχτυα και πέτυχε το 1-0, ενώ στο 38΄ ο Ναλμπάντης με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού «χόρεψε» την άμυνα της ΑΠΕΛ σημείωσε το 2-0. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ντούνγκα, Στεφανίδη και Πολύζο και τον Τοτολίδη να λέει «όχι».

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά, με τον Ρούμπο να αποβάλλεται στο 47΄ με 2η κίτρινη για χέρι μέσα στην περιοχή και τον Λαγκαδά να μειώνει σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη, ωστόσο οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου ακολούθησαν σωστά το πλάνο τους, αν και με παίκτη λιγότερο και πανηγύρισαν τη νίκη.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βρέσκας, Κελεσίδης, Παπαδάκης (Ημαθίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Π. Δημητρίου): Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Ρούμπος, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι(7΄ λ.τ Μεντής), Λιάρας, Γαϊδαρτζής.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλ. Κατηκαρίδης): Ρίζος, Ντούνγκα, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντεών, Πολύζος, Στεφανίδης, Λεμονής, Αχαλινόπουλος.