Απόλλων Κρ. Βρ.: Ξεκίνησε η προετοιμασία υπό τις οδηγίες Παπανώτα

 

 

 

Απόλλων Κρ. Βρ.: Ξεκίνησε η προετοιμασία υπό τις οδηγίες Παπανώτα

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα για την νέα χρονιά χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης. Υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανώτα και του βοηθού του Στέλιου Καλαιτζή, έδωσαν το παρόν τους νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές, εκτός ορισμένων δικαιολογημένων απουσιών.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, ενώ τα φιλικά θα ξεκινήσουν μετά την 1η Αυγούστου, με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται σύντομα. Πριν την προπόνηση των μεγάλων έγινε οικογενειακό διπλό, όπου δοκιμάστηκαν πάνω από 18 ποδοσφαιριστές νεαρής κυρίως ηλικία από 16 έως 20 ετών, στα πλαίσια της εύρεσης και νέων ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την Κ 17 ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο Απόλλωνας.

Σήμερα στις 5 η ώρα είναι η δεύτερη ημέρα των δοκιμών.

 

Δικοί του Λαμπριανίδης, Γκελοσάνι ανανέωσε ο Μισαηλίδης

 

Δύο ποδοσφαιριστές από την από τον πρωταθλητή Ημαθίας ΑΣ Ειρηνούπολης, απέκτησε ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική, Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Πρόκειται αρχικά για τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, με συμμετοχές παλαιότερα και σε εθνικά πρωταθλήματα (Δόξα Δράμας, Αετός Σκύδρας, Μακροχώρι, Αχιλλέας Νεοκάστρου, Λευκάδια). Ο 29χρονος μέσος κατάγεται από τη Βέροια και είναι γνωστός στους Κρυαβρυσιώτες από τους πρόσφατους αγώνες μπαράζ με την προηγούμενη ομάδα του.

Επίσης, με τα «κοκκινόμαυρα» θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Μανώλης Γκελοσάνι. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός άφησε καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Απόλλωνα από τους αγώνες μπαράζ , ενώ πρόπερσι είχε αγωνιστεί στα Λευκάδια, με τις πληροφορίες που τον συνοδεύουν να αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του Απόλλων εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές καλή δύναμη, με υγεία και επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα.

Συνεχίζει της ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές του ο Απόλλωνας και σειρά παίρνει ο επίσης Ημαθιώτης Μάκης Μισαηλίδης. Ο 32χρονος αμυντικός μεταγράφηκε έρθει πέρυσι το Ιανουάριο από τη Δόξα Μανδάλου, βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο του Απόλλωνα στην Γ΄Εθνική.