Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 0 – 0

 

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ  0 – 0
 
Έγινε συνήθεια η ισοπαλία

 

Σε… αγαπημένη συνήθεια της Καρδίας εξελίσσεται η ισοπαλία, που δεν κέρδισε αλλά και δεν έχασε για τρίτο σερί ματς, μένοντας στο 0-0 με τον Μακεδονικό Φούφα στη Μηχανιώνα. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες για το τρίποντο, με τους Προσκυνητόπουλο (3’), Χαρίση (15’), Κωνσταντινίδη (65’) και Δούκα (88’), ενώ οι Κοζανίτες (πρώτος βαθμός) απείλησαν μόνο με τον Συμεωνίδη (50’), εκδίδοντας ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία (επιφυλάχθηκαν να ανταποδώσουν). Η Καρδία «φωνάζει» για το ακυρωθέν γκολ του Κωνσταντινίδη, στο 72’ ως οφσάιντ, έχοντας παράπονα για άλλη μια αγωνιστική.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δρακίδης, Δημητριάδης, Δανδανίδης (Θράκης).

Α,Ο ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου (81’ Δούκας), ΚΟΥΚΟΥΡΩΝΑΣ, Δ. Μπιμπισίδης, Γ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ, Γίδαρος, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Στεφανίδης (55’ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Χαρίσης (66’ Τόπτσης), Προσκυνητόπουλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ, ΚΟΠΑΤΣΑΡΗΣ, Τακίδης, Τσόμπο, Τζουβάρας (78’ Κιβρακίδης), Συμεωνίδης, Χάιτας, Φωτιάδης, Τοπάλης, Σιδηρόπουλος (90’ Χατζηρούπης), ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (66’ Παπουτσίδης).