ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Επιστρέφει ο Αλέξης Κουμπρόγλου

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Επιστρέφει ο Αλέξης Κουμπρόγλου 

 

Οι προσθήκες ποδοσφαιριστών στην ομάδα της Δόξας δε σταματούν και το προπονητικό τιμ μαζί με την Διοικούσα επιτροπή συνεχίζουν να καταστρώνουν τα σχέδια τους, ώστε η Δόξα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και με υψηλές βλέψεις.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν (απομένουν οι υπογραφές) ένα δικό της παιδί, ο Αλέξης Κουμπρόγλου επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, μετά την περιήγηση του σε διαφόρους συλλόγους. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, αλλά η περίπτωση πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Με τη μετεγγραφή αυτή, ο Ανδρέας Παντζιαράς, έχει άλλο ένα σπουδαίο όπλο στη φαρέτρα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναμένεται μάλιστα πιθανότατα σήμερα Τετάρτη να πέσουν οι υπογραφές και επίσημα και να ανακοινωθεί από τη Δόξα ο ποδοσφαιριστής.

 

 

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά

 

Ο προγραμματισμός στην ομάδα της Δόξας ενόψει της νέας σεζόν,συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, μια που φέτος θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προετοιμασία και η ομάδα θα μπορεί να δουλέψει δίχως τα περσινά ευτράπελα. Έτσι, η Διοικούσα Επιτροπή ανακοίνωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων, με τα ματς να είναι ιδιαίτερα δυνατά ακόμα  και με ομάδες τις Superleague. Έτσι η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή των παρακάτω φιλικών αγώνων:

Παρασκευή 31/7 : Δόξα – ΠΑΕ Πανθρακικός

Τετάρτη 5/8 : Γ.Σ. Προσοτσάνη – Δόξα

Κυριακή 9/8 : Δόξα – ΠΑΕ Ηρακλής

Πέμπτη 13/8 : Γ.Σ. Δόξα Πετρούσας – Δόξα

Τετάρτη 19/9 : Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Δόξα

Κυριακή 23/9 : Δόξα – ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Εκκρεμεί η οριστικοποίηση ενός ακόμη φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο γήπεδο της Δόξας».