ΔΟΞΑ :Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση

 

Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής από τα μέλη του νεοεκλεγέντος διοικητικού σχήματος της ερασιτεχνικής Δόξας, συγκροτήθηκε η νέα σύνθεση όπου επιβεβαιώθηκε η πρωτοκαθεδρία του Ηλία Χατζηελευθερίου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου. Θέσεις στο 11μελές σχήμα αναλαμβάνουν όλα τα μέλη και η διάταξη έχει ως εξής:

 

ΠPOEΔPOΣ: Χατζηελευθερίου Ηλίας

Γ.ΓPAM.: Πίτσογλου Νικόλαος

TAMIAΣ: Γεωργιάδης Αθανάσιος

Α’ANTIΠPΟΕΔΡΟΣ.: Βαράνος Θόδωρος

Β’ANTIΠPΟΕΔΡΟΣ: Δερβίκης Δημήτρης

ΓENΙΚΟΣ APXHΓOΣ: Πάσχος Αθανάσιος

ΕΦΟΡΟΙ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Καρατζάς Αναστάσιος Σαρηπαυλίδης Χρήστος

ΕΦΟΡΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Βατικιώτης Χρήστος, Ψαράς Χαρίλαος

EΦOPOΣ ΔHMΟΣΙΩΝ ΣXEΣEΩN: Δάντσερας Ιωάννης

Επόμενο βήμα στα διοικητικά της ερασιτεχνικής Δόξας θα είναι η κατάρτιση και επάνδρωση της νέας διοικούσας επιτροπής. Γεγονός που καταδεικνύει ότι θα ακολουθηθεί η ίδια συνταγή στο διοικητικό πλάνο. Θα υπάρχει το διοικητικό σχήμα  της ερασιτεχνικής το οποίο θα έχει την επίβλεψη του  συλλόγου και κυρίως την καλύτερη και πιο παραγωγική οργάνωση των ακαδημιών, όπου το έργο είναι πραγματικά πολύ σοβαρό και θέλει πολύ μεγαλύτερη φροντίδα και καλύτερη οργάνωση από την μέχρι τώρα υπάρχουσα.

 

Κόντρα στο Βυζάντιο για το αυτονόητο

 

Τελευταία παρουσία μπροστά στους φίλους της δίνει το απόγευμα της Κυριακής η Δόξα Δράμας, κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που θέλει να «κλειδώσει» την παραμονή της στην κατηγορία. Οι «Μαυραετοί» καλούνται να κάνουν το αυτονόητο, να κυνηγήσουν ακόμη μία νίκη και τελειώσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους με μία ακόμη νίκη, με τον Ανδρέα Παντζιαρά να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που είχαν μικρή συμμετοχή στους προηγούμενους αγώνες, αλλά και να τεστάρει όλο το έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεσή του.