Δόξα Δράμας: Αμυντικές αδυναμίες και ήττα με 0-2 από Αχαρναϊκό

 

 

Δόξα Δράμας: Αμυντικές αδυναμίες και ήττα με 0-2 από Αχαρναϊκό

 

Την ήττα με σκορ 0-2 από τον Αχαρναϊκό, γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης η Δόξα Δράμας, που σίγουρα προβλημάτισε τον Ανδρέα Παντζιαρά, όχι μόνο για την απόδοση όσων χρησιμοποιήθηκαν, αλλά κύρια για τις αμυντικές αδυναμίες που έδειξε σ’ όλη την διάρκεια του τέταρτου κατά σειρά φιλικού αυτού παιχνιδιού. Ήταν προφανέστατα μία χρήσιμη για συμπεράσματα ήττα που θα δώσει το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία των «Μαυραετών» νε διορθώσει τις αδυναμίες αυτές. Το παιχνίδια έγινε παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας που δικαιολογείται λόγω της περιόδου των διακοπών και βέβαια της χαμηλής εμπορικότητας του ονόματος του αντιπάλου.

Φάσεις και γκολ

10’  Κόρνερ από δεξιά για τον Αχαρναϊκό, αδράνεια της άμυνας των «Μαυραετών» ο Εμεγκά πηδάει ανενόχλητος και με κεφαλιά κάνει το 0-1.

33’ Από πάσα του Ντος Σάντος, επιχειρεί το σουτ ο Διαμαντίδης που έφυγε ελάχιστα άουτ.

40’ Μπαλιά τρύπα του Λάσπατζη στον Δούμπλατζη ξεπέρασε τον Παγούδη αλλά χάνει το κοντρόλ και σούταρε άουτ.

62’ Λάθος γύρισμα προς τα πίσω του Κουμπρόγλου, ο Κολονέλο αποδέκτης αλλά που την ευκαιρία μόνος προ του Μένκα.

69’ Μπερδεύονται ο Μένκα στην έξοδο του με τον Τσιάρα που πήδηξε για την κεφαλιά και η μπάλα φτάνει στον Ματσούκα που σκοράρει κάνοντας το 0-2.

81’ Ο Ματσούκας βγάζει ωραία πάσα στον Κολονέλο που από κοντινή απόσταση αστοχεί

84’ Ο Γαϊδαρτζής από πλεονεκτική θέση αστοχεί.

86’ Ατομική προσπάθεια του Κολονέλο, τον σταματάει πριν το σουτ ο Πετρόπουλος.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Ραβίκαλης, Παρασκευούδης και Φερεσιάδης από την ΕΠΣ Δράμας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Μένκα, Χαριτωνίδης, Βραμέντζαλης, Γκαρακλίδη,ς Ντουτσαρίδης, Κανετίδης, Διαμαντίδης, Λάσπατζης, Κουμπρόγλου, Δούμπλατζης, Ντος Σάντος. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι: Παγκάκης, Καράδαης, Τσιάρας, Κελεσίδης, Πετρόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Μπάμπουρας, Περσίδης, Τουνγκελίδης, Γαϊδαρτζής, Γκαϊτατζής.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Μουστάκης, Ιωαννίδης, Εμεγκά, Παπατόλιος, Φινγκουέρα, Ταμπάκη,ς Ομπράντοβιτς, Ταβίσεβιτς.Στην αποστολή συμμετείχαν και οι: Παπαδόπουλος, Σωτηράκος, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Χίος, Καλογερόπουλος, Ματσούκας, Καρούμπαλος, Κολονέρος.

 

Αύριο νέο φιλικό στην Πετρούσα

 

Πέμπτο στη σειρά αγωνιστικό τεστ για την Δόξα Δράμας αύριο το απόγευμα (6:30 μ.μ.), όπου στην Πετρούσα θα αντιμετωπίσει την συνονόματη ομάδα που αγωνίζεται στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας και με τον Ανδρέα Παντζιαρά να χρησιμοποιεί τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με το Αχαρναϊκό ή είχαν μικρής χρονικής διάρκειας συμμετοχή.