Δόξα Πετρούσας-ΠΣ Δόξα Αντώνης Καστρινός:3-1

                        

 

  Δόξα Πετρούσας-ΠΣ Δόξα Αντώνης Καστρινός:3-1

 

Την δεύτερη της ήττα, σε σύνολο 6 φιλικών παιχνιδιών, υπέστη σήμερα η ομάδα του Καστρινού, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Δόξα Πετρούσας με σκορ 3-1. Σε ένα παιχνίδι σχετικά ισορροπημένο, έπαιξαν ρόλο τόσο η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων, όσο και η αστοχία-ατυχία των φιλοξενούμενων. Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν αρκετές φάσεις, ωστόσο, οι γηπεδούχοι, από ένα λάθος και μια αντεπίθεση, βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Καστρινού μπήκε πιο δυνατά και αφού πολιόρκησε την εστία των γηπεδούχων κατάφερε να μειώσει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουμπάκη. Εντούτοις, η Δόξα Πετρούσας είχε άμεση απάντηση, καθώς τρία λεπτά μετά το γκολ του Καστρινού, κατάφερε να φτάσει σε τρίτο τέρμα, γράφοντας έτσι το τελικό 3-1. Πέρα από τα αγωνιστικά, στο δεύτερο μέρος είχαμε τον τραυματισμό του Χιντασέλι, για τον οποίο ευχόμαστε άμεση επιστροφή στα γήπεδα.

 

Οι φάσεις του αγώνα

 

Στο 3′ ωραία ενέργεια του Τσελεμπή από αριστερά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε, όμως απέκρουσε ο Πιτσακτσής με τα πόδια.

Στο 5′ κόρνερ του Ξενίδη, ο Τότκας έκανε λανθασμένη έξοδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε  ο Ζεδαμάνης, ο οποίος με σουτ από κοντά, άνοιξε το σκορ για την Δόξα Πετρούσας.

Στο 11′ δεύτερο γκολ για την ομάδα της Πετρουσας. Ο Γιαννίκης έκανε μια βαθιά μπαλιά, με αποδέκτη τον Κερασίδη, ο οποίος με λόμπα κρέμασε τον Τότκα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 16′ καλή εκτέλεση φάουλ του Κοταΐδη, η μπάλα ελάχιστα έξω.

Στο 26′ δυνατό σουτ του Μουρατίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.

Στο 27′ σουτ από τα όρια της περιοχής, του Κερασίδη, χωρίς καμία τύχη.

Στο 36′ εκτέλεση φάουλ του Κερασίδη, έδιωξε με γροθιές ο Τότκας.

Στο 48′ καλή ενέργεια του Μουρατίδη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως απέκρουσε ο Πιτσακτσής.

Στο 55′ δοκάρι για τον Καστρινό

Στο 56′ μεγάλη ευκαιρία για την Πετρούσα, με τον Κωταΐδη, αφού είδε τον Αθανασιάδη εκτός εστίας, να επιχειρεί ένα φιλόδοξο κρέμασμα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 61′ σουτ του Κωταΐδη, η μπάλα αουτ.

Στο 63′ καλό σουτ του Τσελεμπή από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 64′ σέντρα του Τσελεμπή, κεφαλιά του Χατζηκούρτη, η μπάλα πάνω από την εστία.

68′  Γκολ για τον Καστρινό, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Κουμπάκη.

Στο 73′ 3-1 για την ομάδα της Πετρούσας, με κοντινό σουτ του Τσάντα.

Στο 78′ σουτ του Τσελεμπή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Πετρούσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δόξα Πετρούσας (Χρήστος Τσιακίρης): Πιτσακτσής, Κότιος, Γιαννίκης, Ξενίδης, Κύρτσης, Μαντάς, Γεωργιάδης, Κορωνιός, Ζεδαμάνης, Κερασίδης, Κωταΐδης

Έπαιξαν ακόμη και οι: Στόϊκος, Τσάντας, Μάτας, Τσιαμούρας

ΠΣ Δόξα Αντώνης Καστρινός(:Τότκας, Τουνγκελίδης, Χατζηκούρτης, Μανιτσας, Καρασαββίδης, Παρασκευούδης, Κωνσταντινίδης, Τσελεμπής, Παπαγεωργίου, Γεωργιάδης, Μουρατίδης

Έπαιξαν ακόμη και οι:Κουμπάκης, Κέντογλου, Χατζηδάφνης, Αθανασιάδης, Δελησαββίδης, Χατζηεφραιμίδης, Μασκαλίδης, Χιντασέλι, Δαλλής

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΗΒΡΙΔΗΣ