Δύο ανανεώσεις και τρεις αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

 

 

 

Δύο ανανεώσεις και τρεις αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

 

Μία ακόμη μέρα διεργασιών στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, με τη διοίκηση να ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση δύο ποδοσφαιριστών αλλά και την αποχώρηση τριών. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το Δ.Σ. βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, βασικούς συντελεστές στην περυσινή μεγάλη πορεία του Απόλλωνα προς την Γ΄ Εθνική. Αυτοί είναι: Ο 39χρονος αμυντικός Άγγελος Βοτάρης, ο αρχηγός και ζωντανή ιστορία του Απόλλωνα, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στον Απόλλωνα της Γ΄ Εθνικής όταν αυτός αγωνίστηκε στην κατηγορία πριν από 13 χρόνια. Μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα βεβαίως, η εμπειρία του σε εθνικές κατηγορίες.

Επίσης ο 30χρονος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Παναγιώτη θα φοράει και την νέα χρονιά την φανέλα του Απόλλωνα συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας κατά την περσινή χρονιά

Στην ομάδα θα συνεχίσουν φυσικά και οι νεώτεροι ποδοσφαιριστές της, Δανιηλίδης, Σιδέρης, Πάρδας, Σερβετάς, Δέλλιος, Τσιόπτσης, Πίγγας, Γκόγκος κάποιοι εκ των οποίων ηλικιακά θα συμμετέχουν στην Κ 17 ομάδα που θα δημιουργήσει ο Απόλλωνας.

Κατόπιν συνάντησης τους με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Θεοδωρίδη οι Δημήτρης Βοτάρης, Σπύρος Φανιάδης και Στέφανος Βεζυριανόπουλος μένουν ελεύθεροι από τον Απόλλωνα.

Ο Πρόεδρος εκ μέρους και του Δ.Σ. του Απόλλωνα, ευχαρίστησε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την σημαντική προσφορά τους στην περσινή πετυχημένη χρονιά της ομάδας με την άνοδο της στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία που είχαν όλο το χρόνο, ευχόμενος κάθε επιτυχία σε όποια επιλογή κάνουν στο μέλλον».

 

Σα πήρε φόρα ο Απόλλων…

 

Μετά από οκτώ χρόνια, ο έμπειρος τερματοφύλακας φορά ξανά τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ο λόγος για τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην Κρύα Βρύση ώστε να ενισχύσει με την εμπειρία του τα «κοκκινόμαυρα» γκολπόστ.

Ο 36χρονος (31/03/1979) τερματοφύλακας, με πλούσια ποδοσφαιρική πορεία σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική (αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΦΑΣ Νάουσα και Λευκάδια) προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή Άσπρου, με τον οποίο αγωνίστηκε στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας ενώ διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας.