ΕΘΝ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : Παραιτήθηκαν πρόεδρος και προπονητής

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
Παραιτήθηκαν πρόεδρος και προπονητής

 

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης  καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Έβρο Σουφλίου και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας της Αλεξανδρούπολης μετά από αυτό το αποτέλεσμα, όπως ανακοινώθηκε στην σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, την παραίτηση τους δήλωσαν τόσο ο έφορος της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος (ουσιαστικά ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος) όσο και ο προπονητής Σάββας Καρυπίδης.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει στον «αέρα» τον ιστορικό σύλλογο της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα λιγότερο από τρεις ημέρες πριν το ματς με τον Άρη, παρά το γεγονός πως απομένουν ακόμη εφτά στροφές για το τέλος και υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες παραμονής, αν και μετά την ήττα από το Σουφλί τα περιθώρια στενεύουν δραματικά για τον σύλλογο αναφορικά με την υπόθεση σωτηρία και παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Με αυτές τις εξελίξεις και κυρίως μετά την παραίτηση του Παπαδόπουλου το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει στα χέρια της κεντρικής διοίκησης του ΜΓΣ Εθνικός έως το τέλος του πρωταθλήματος, η οποία και αυτή έχει μεταβατικό χαρακτήρα υπό τον Γρηγόρη Καραπιπέρη, μετά την περσινή παραίτηση του Μανόλη Βουκουρεσλή που άφησε ακέφαλο τον σύλλογο.

Όλα αυτά, όπως προαναφέρθηκε, συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στην Αλεξανδρούπολη. Πάντως στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ποιος θα αντικαταστήσει τον Καρυπίδη στην τεχνική ηγεσία.