ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Παρελθόν ο Γ. Γεωργιάδης

 

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Παρελθόν ο Γ. Γεωργιάδης

 

Χώρισαν και επισήμως οι δρόμοι του προπονητή Γ.Γεωργιάδη με την ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Μετά από συζήτηση σε πολύ φιλικό κλίμα και δείχνοντας υψηλή συναίσθηση καθήκοντος ο χερσοβίτης στην καταγωγή προπονητής ανακοίνωσε την επιθυμία του στους ιθύνοντες του συλλόγου να αποχωρήσει και να δώσει έτσι την ευκαιρία στην ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Δείχνοντας πόσο σοβαρός είναι ως άνθρωπος ο κ. Γεωργιάδης έπραξε το αυτονόητο και επειδή την ομάδα αυτή την έχει πονέσει και θα συνεχίσει να την πονά και από μακριά πλέον απευθύνθηκε στους ανθρώπους της διοίκησης και χωρίς κανένα ενδοιασμό έδωσε ο ίδιος όπως λέμε τον εαυτό του στη διάθεση του συλλόγου.

Σε πνεύμα λοιπόν πρωτόγνωρο σε παρόμοιες περιπτώσεις (αποχωρήσεις προπονητών) οι δυο πλευρές επιβεβαίωσαν την πολύ καλή συνεργασία τους και πήραν διαφορετικές κατευθύνσεις ως μια πολύ καλή οικογένεια και προκειμένου να διαφυλάξουν αυτό το δέσιμο τους.

Οι άνθρωποι της διοίκησης ευχαρίστησαν θερμά τον νεαρό προπονητή για την προσφορά του στον Εθνικό και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην προπονητική του σταδιοδρομία. Και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι τους ξανασμίξουν.

 

 

Νέα προσθήκη ο Κ. Κοτσαρίδης

 

Την απόκτηση του Κώστα Κοτσαρίδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.

Ο 23χρονος μέσος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον Καρατασιακό Θεσσαλονίκης και το 2007 εντάχθηκε στα τμήματα ηλικιακών κατηγοριών του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου διετέλεσε αρχηγός της ομάδας εφήβων. Κατόπιν αγωνίσθηκε γιά μία περίοδο στην ΑΕΚ Αθηνών και μία στον Αρη Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων παίδων (17 συμμετοχές, ένα τέρμα) και εφήβων (30 συμμετοχές, ένα τέρμα).