Αλεξανδρούπολη: Η παραίτηση του προέδρου καθιστά σημαντική τη ΓΣ

 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Η παραίτηση του προέδρου καθιστά σημαντική τη ΓΣ

 

Μετά την παραίτηση του προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μανώλη Βουκουρεσλή, άμεσος είναι ο κίνδυνος διάλυσης της ιστορικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αφού ο σύλλογος έμεινε ακέφαλος.

Ο ίδιος πριν 10 περίπου ημέρες ανέλαβε μέσω του ερασιτέχνη τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού, που είχε μείνει πάνω από έναν μήνα ακέφαλο μετά την παραίτηση της διοίκησης Βαλσαμίδη και μέχρι στιγμής δεν κουνιέται φύλλο, αφού δεν υπάρχει προπονητής , ενώ και οι παίχτες ο ένας μετά τον άλλο αποχωρούν.

Μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης, ο ερασιτέχνης Εθνικός κάλεσε έκτακτο ΔΣ την Τετάρτη μετά τις αναβληθείσες συνελεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας, με μοναδικό θέμα το υπό διάλυση αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ερασιτέχνη, υπάρχει ενδιαφερόμενος για το ποδόσφαιρο και η κεντρική διοίκηση της ομάδας, καλείται να αποφασίσει εάν εγκρίνει την αποδοχή του αυτού άγνωστου μέχρι στιγμής μοναδικού σχήματος που εκδηλώνει ενδιαφέρον για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Μανώλης Βουκουρεσλής που αν και αποχωρεί και η απερχόμενη διοίκηση του τμήματος,  στηρίζει κατά πλειοψηφία, το διαφαινόμενο νέο σχήμα και δηλώνει παρόν, με μοναδικό σκοπό το καλό της ομάδας του Εθνικού. Αναμένονται θερμές εξελίξεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εν μέσω καλοκαιριού και πολιτικής κρίσης στη χώρα…