ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ………. Νέοι και παλιοί στη νέα διοίκηση

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
 
Νέοι και παλιοί στη νέα διοίκηση

 

Ένα κράμα παλιών έμπειρων και νέων φιλόδοξων ατόμων (με όλους όμως να έχουν όρεξη για δουλειά) απαρτίζει το νέο Δ.Σ. του Εορδαϊκού που αναδείχτηκε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Αναλυτικά τα άτομα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. είναι:

 

Ζαχούδης Χρήστος

Ζαρναζίδης Θεόφιλος

Κασαράκης Αριστείδης

Λαζαρίδης Αχιλλέας

Φουστέρης Νικόλαος

Λιάμης Παύλος

Ιωαννίδης Θεόδωρος

Πουλασικίδης Στέλιος

Μαυροφρύδης Κυριάκος

Ταϊρίδης Χρύσανθος

Ταργοντσίδης Αρχιμήδης

 

Την εφορευτική επιτροπή αποτελούσαν οι:

 

Γκανίδης Αθανάσιος

Γκέρτσης Χαράλαμπος

Σπανούδης Ελευθέριος

 

και την εξελεγκτική οι:

 

Παναγιωτίδης Μάκης

Γκοζόπουλος Μάρκος

Ρετζέπης Ευθύμιος

 

Η νέα διοίκηση του Εορδαϊκού δεν θέλει να χαθεί ούτε μέρα και αναμένεται άμεσα να συγκροτηθεί σε σώμα έτσι ώστε να προχωρήσουν και στα επόμενα βήματα της για την οργάνωση της ομάδας.

Επίσης  έκανε έκκληση στο κόσμο να είναι κοντά σε αυτή τη νέα προσπάθεια που αρχίζει αφού τα πράγματα δεν είναι εύκολα και όλοι το γνωρίζουν αυτό.

 

 

Αποκτήθηκε ο Γιώργος Κίτσας

 

Για να μη χαθεί όμως πολύτιμος χρόνος η απερχόμενη διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα.

Με τα χρώματα του Εορδαϊκού λοιπόν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κίτσας.  Ο Ημαθιώτης επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την  ομάδα της Πτολεμαΐδας και θα φορέσει την φανέλα της για τον επόμενο χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Ο «Γκόγκιτς» όπως τον αποκαλούν τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων, καθώς ήταν ένας από τους ηγέτες της περσινής θριαμβευτικής πορείας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ.

Μεταξύ άλλων ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του η Νάουσα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, η Καβάλα,  και φυσικά ο Εορδαϊκός που τελικά τον απέκτησε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες παρελθόν αποτελούν από την ομάδα της Πτολεμαΐδας ο Χάρης Σακαλής  και ο Δημήτρης  Τζουβάρας  και οι δύο ποδοσφαιριστές πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και κοντά στο να κλείσουν με δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Α’ κατηγορία  ΕΠΣ Κοζάνης.

 

 

 

 

.