ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Ανεβλήθη) λογω χιονιά

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Ανεβλήθη)
 
Ο χιονιάς ανέβαλε το ντέρμπι

 

Η δυνατή και συνεχής χιονόπτωση όλο το βράδυ του Σαββάτου μετέτρεψε το γήπεδο της Πτολεμαΐδας σε πίστα χιονοδρομικού κέντρου με αποτέλεσμα ο διαιτητής του ντέρμπι Εορδαϊκού- Κοζάνης κ. Μπουμαρσόπουλος να αποφασίσει αναβολή του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι θα οριστεί σε διάστημα περίπου 15 ημερών με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της 3ης Φεβρουαρίου.

Ο διαιτητής στις 3 μ.μ. βγήκε μαζί με τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και αφού διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατο να γίνει παιχνίδι ξαναπήγε στα αποδυτήρια για να συντάξει το φ.α. και σε αυτό έγραψε: «Την προκαθορισμένη μέρα και ώρα τέλεσης του παιχνιδιού οι διαγωνιζόμενες ομάδες παρουσιάστηκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο ενώπιον μου. Κατά την είσοδο μας διαπίστωσα τα εξής: παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της τοπικής ομάδας σχεδόν το σύνολο του αγωνιστικού χώρου ήταν καλυμμένο από χιόνι, το οποίο σε πολλά σημεία είχε παγώσει εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να είναι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Επίσης πετώντας τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο διαπίστωνα ότι μάζα χιονιού προσκολλάται πάνω της με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η περιφέρεια της. Κατόπιν τούτου αποφάσισα την αναβολή του αγώνα και κατά την εκτίμηση μου δεν μπορεί να γίνει ούτε αύριο».

Σε επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων κ. Τζανόπουλο ο διαιτητής του ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει ούτε τη Δευτέρα και η νέα ημερομηνία τέλεσης του θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Για την ιστορία οι 11αδες των 2 ομάδων:

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α. Αλεξίου): Μιχαηλίδης, Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης Ε., Λιάμης, Σαββίδης, Κουλίδης, Αμπατζίδης, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Μπίκος, Μαυροματίδης.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Γ. Παρασκευάς): Παπανικολάου, Δινοβίτσης, Τραυλός, Τσικόπουλος Η., Τάχιας, Γιουβανόπουλος, Τσικόπουλος Ι., Παπανώτας, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος, Χαματάϊ.