Εορδαϊκός: Την Τετάρτη 1 Ιουλίου η κρίσιμη συνέλευση για νέο Δ.Σ. ……………

 

Εορδαϊκός: Την Τετάρτη 1 Ιουλίου η κρίσιμη συνέλευση για νέο Δ.Σ.

 

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του ΕΒΕ (απέναντι από το Υδραγωγείο) θα γίνει η κρίσιμη γενική συνέλευση του Α.Γ.Σ. Εορδαϊκός 2007 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα αναλάβει να «τρέξει» τον Εορδαϊκό της Γ΄ Εθνικής.

Μέχρι εκείνη τη μέρα αλλά και τη μέρα της συνέλευσης θα μπορούν τα υπάρχοντα μέλη να τακτοποιούν τις οφειλές τους αλλά και να γράφονται καινούρια. Αυτό θα γίνεται στο γραφείο των Παλαιμάχων Εορδαίας στο γήπεδο.

Τα θέματα της συνέλευσης θα είναι: Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. και εκλογή εφορευτικής επιτροπής και νέου Δ.Σ.

Στην ενημερωτική συγκέντρωση που έγινε την Τετάρτη ο Σάββας Λιάμμης δήλωσε «Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Ότι είχαμε να κάνουμε το κάναμε και ανεβάσαμε την ομάδα. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, του Δήμου, της Περιφέρειας για να «περπατήσουμε» την ομάδα.

Είναι δύσκολα να ήμαστε μόνο 5 άτομα και να «τρέχουμε» όλη τη χρονιά. Θέλουμε να αναδείξουμε μια διοίκηση 15 ατόμων όπου ο καθένας θα έχει το ρόλο του. Οι εκκρεμότητες που έχουμε από πέρσι είναι ελάχιστες. Έχουμε υποσχέσεις από το Δήμο και τη Περιφέρεια για βοήθεια».

Ο Χρύσανθος Ταϊρίδης αφού έδωσε συγχαρητήρια για την άνοδο τόνισε ότι πρέπει να γραφτούν νέα μέλη και να γίνουν εκλογές από όπου θα προκύψει μια ισχυρή διοίκηση.

Ο δικηγόρος Στράτος Καΐδης συμφώνησε σε αυτό και υπέδειξε τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν από εδώ και πέρα.

Όλοι πλέον έδωσαν ραντεβού για την 1 Ιουλίου ενώ πρέπει να τονιστεί ότι στη συγκέντρωση βρέθηκαν γύρω στα 30 άτομα ανάμεσα του ο αντιδήμαρχος Εορδαίας κ. Τσοκτουρίδης καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Τάκης Καρακασίδης.

 

.