SUPER LEAGUE 2

Επιχειρηματίες της Δράμας θέλουν τη Δόξα

Επιχειρηματίες της Δράμας θέλουν τη Δόξα

Επιστολή του σχήματος «Υπεύθυνη θέση» που απαρτίζεται από βετεράνους ποδοσφαιριστές της Δόξας και κάποιων ελευθέρων επαγγελματιών της πόλεως με σκοπό να ενημερώσουν κατά κύριο λόγο τους μετόχους της ΠΑΕ Δόξα Δράμας 2017 ποιοι είναι τι ζητάνε από αυτούς.

Η «Υπεύθυνη θέση» αποφάσισε να προχωρήσει με αίτημα και γνωστοποίηση των προσώπων που το απαρτίζουν προς του μετόχους της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας 2017 με βασικό της μέλημα να ζητήσει να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή τους:

 «ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017

Το σχήμα με τίτλο υπεύθυνη θέση μετά από συνεδρίαση που έκανε την περασμένη Τετάρτη με φυσική παρουσία και μέσω τηλεδιάσκεψης κάποιων προσώπων που συμμετέχουν σε αυτό στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Δράμας αποφάσισε να προχωρήσει με αίτημα και γνωστοποίηση των προσώπων που το απαρτίζουν προς του μετόχους της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας 2017 με βασικό της μέλημα να ζητήσει να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας μας με σκοπό να εξυγιάνει το ιστορικό μας σωματείο και να το βάλει σε μια διαδικασία λειτουργίας με διαφάνεια και με βιώσιμη ανάπτυξη.

Όλα αυτά βέβαια και με την σύμφωνη γνώμη και προτροπή του μέγα χορηγού μας κ. Αποστολίδη Κώστα ιδιοκτήτη και διευθύνων συμβούλου της εταιρείας Ryacap A.E και πολλών άλλων δραμινών επιχειρηματιών μικρών και μεγάλων που μιλήσαμε έως τώρα.

Σκοπός μας είναι πάνω από απ όλα η Δόξα και η Δράμα για να σταματήσουμε όλη μαζί αυτό το κατήφορο της τελευταίας διετίας επιτέλους.

ΣΧΗΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ

1)Στράντζαλης Αναστάσιος – παλαίμαχος πρώην παίκτης Δόξας

2)Τσελεπής Ανέστης – παλαίμαχος πρώην παίκτης Δόξας

3)Σιρλαντζής Νεοπτόλεμος -Ελεύθερος επαγγελματίας

4)Αθανασίου Παρασκευάς – Ελεύθερος επαγγελματίας

5)Παπαδόπουλος Κυριάκος – Επιχειρηματίας

6)Τζαφέρης Χρήστος – Ελεύθερος επαγγελματίας

7)Δαύκος Γεώργιος —παλαίμαχος πρώην παίκτης Δόξας

8)Παπαδόπουλος Ηλίας —παλαίμαχος πρώην παίκτης Δόξας

9)Χαραλαμπίδης Γρηγόρης – παλαίμαχος πρώην παίκτης Δόξας

10)Γκατζιλάκης Σταύρος –Παλαίμαχος πρώην παίκτης Δόξας».

 

Όμιλος Καρασάββα: Ενδιαφερόμαστε για τη Δόξα Δράμας, αλλά…

 

Ο όμιλος Καρασάββα έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του για τη Δόξα Δράμας, ωστόσο ακόμα δεν έχει λάβει την ενημέρωση που έχει ζητήσει για να προχωρήσει.

Η επιστολή αναφέρει:

 «Ανοιχτή επιστολή προς μετόχους και φιλάθλους της Δόξας Δράμας

Σας ενημερώνουμε πως πριν 10 μέρες, με επιστολή μας προς τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΠΑΕ ΔΟΞΑ Δράμας, αφουγκραζόμενοι τον παλμό των φιλάθλων της ομάδας, που για πολλά χρόνια η οικογένεια μας υπηρέτησε από διοικητικές θέσεις, ζητήσαμε να πληροφορηθούμε σχετικά με:

α. Βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες οφειλές της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

β. Ταμειακή κατάσταση και προσδοκώμενες εισροές.

γ. Τυχόν συμφωνίες με χορηγούς.

– Τα ανωτέρω στοιχεία ήταν αναγκαία προκειμένου να εκτιμήσουμε το ποσό της επένδυσης που είναι αναγκαίο για την ενασχόληση την δική μας και των συνεργατών μας, στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Ζητήσαμε παράλληλα από την Διοίκηση να ενημερώσει τους μετόχους της ΠΑΕ για την πρόθεση μας για διοικητική ενασχόληση.

Το σχέδιο μας για την ΠΑΕ και το όραμα μας για την ΔΟΞΑ είχε δοθεί το 2019 στον πρώην μεγαλομέτοχο κ. Μπύρο και έχει συζητηθεί ενδελεχώς στις συναντήσεις που έγιναν τότε για την μεταβίβαση, που αν και η διαδικασία της ξεκίνησε θετικά, δεν τελεσφόρησε.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την επιστολή μας στην σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΔΟΞΑ, μέχρι σήμερα, δυστυχώς ΔΕΝ λάβαμε καμία απάντηση, ΔΕΝ κληθήκαμε να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, ΔΕΝ ενημερώθηκαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ και φυσικά ΔΕΝ ενημερώθηκε η κοινή γνώμη, όπως θεωρούμε πως ήταν το σωστό.

Η παραπάνω συμπεριφορά της Διοίκησης της ΠΑΕ ΔΟΞΑ, που μόνο αυτή ξέρει τους λόγους που την προκάλεσαν, φρονούμε πως αποτελεί προσβολή στην προσφορά της οικογένειας μας στην Δόξα από την δεκαετία του 1950 μέχρι και σήμερα, στην τρίτη γενιά Δοξαίων.

Πρόθεση μας ήταν και είναι να υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια την ομάδα της καρδιάς μας και να την οδηγήσουμε στην κατηγορία που ανήκει, την SUPER LEAGUE.

ΥΓ: Χθες δημοσιοποιήθηκε και έτερη κίνηση Δραμινών που ήταν σε γνώση μας και ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα διοικητικά της Δόξας. Την χαιρετίζουμε και αναμένουμε από την διοίκηση της ΠΑΕ να θέσει υπόψη των μετοχών κάθε πρόταση προκειμένου αυτοί να αποφασίσουν για το μέλλον του συλλόγου μας, που αυτή την στιγμή όπως φαίνεται και από την πρόσφατη δικαστική απόφαση, ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ στην δεύτερη κατηγορία.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑ !

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Κ. και Σ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ»

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αναβλήθηκε)

Η χιονόπτωση λόγω «Μήδειας» έφερε την αναβολή

Το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας αναβλήθηκε ενώ δε θα γίνει ούτε την Δευτέρα. Μάλιστα, η αποστολή της Δόξας πήρε το δρόμο της επιστροφής προς τη Δράμα.

Η ενημέρωση της Λίγκας: «Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των ιδιαίτερα  δυσμενών συνθηκών που οφείλονται στην αυξανόμενη, διαρκή και έντονη χιονόπτωση η οποία σύμφωνα και με το μετεωρολογικό δελτίο θα συνεχίσει να υφίσταται και αύριο Δευτέρα 15/02/2021, ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί σήμερα 14/02/2021, στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 14:45 μ.μ, ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας – ΠΑΕ Δόξα Δράμας 2017 αναβάλλεται».

Comment here