Θεαματικά ενισχύθηκαν οι Αμπελόκηποι

ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
 
Θεαματικά ενισχύθηκαν οι Αμπελόκηποι

 

 

Η πρώτη ομάδα που άρχισε προετοιμασία για τη νέα χρονιά στην ΕΠΣ Δράμας, είναι η ΑΕ Αμπελοκήπων. Υψηλοί οι στόχοι και μεγάλες οι απαιτήσεις.

 

Με δραστήριο ρυθμό κινήθηκαν οι Αμπελόκηποι στο διάστημα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, προγραμματίζοντας την επόμενη σεζόν. Διοικητικά δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αλλαγές, έτσι το συμβούλιο έχει ως εξής: Νίκος Καλονικίδης (πρόεδρος), Χρήστος Φασλής (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Συμεωνάκης (ταμίας), Γιάννης Μιχαηλίδης (γενικός γραμματέας), Λευτέρης Αθανασιάδης (δημοσίων σχέσεων), Πάρης Συμεωνάκης (έφορος ποδοσφαίρου). Τεχνικός διευθυντής είναι ο Γιώργος Χατζηδημητρίου.

 

 

Το τεχνικό τημ

Προπονητής στους Αμπελόκηπους συνεχίζει για 3η χρονιά ο Γιάννης Ιωαννίδης, το έργο του οποίου αναγνωρίζεται, καθώς η ομάδα πέρσι τερμάτισε 4η, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια. Φέτος το τεχνικό τημ έχει διευρυνθεί, καθώς πέρα από τον Ηλία Παντζαρίδη, που συνεχίζει βοηθός προπονητή, προστέθηκαν και οι Ανέστης Ιατρού (προπονητής τερματοφυλάκων), Ντίνος Τεγξίζογλου. Όλοι μαζί δουλεύουν με συγκρατημένη αισιοδοξία, έχοντας στόχο το πρωτάθλημα και με ιδιαίτερα εμπλουτισμένο έμψυχο δυναμικό.

 

 

Ποιοτικοί παίκτες

Οι κινήσεις στις μεταγραφές έγιναν με σχολαστικότητα και αποκτήθηκαν σημαντικοί και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, ετοιμοπόλεμοι για να προσφέρουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Αρχικά ανακοινώθηκαν δύο τερματοφύλακες, οι Μιχάλης Κούζμιτσουκ (από τον Μαυρόβατο), Ηρακλής Λαζόγλου (από τον Βώλακα), που μαζί με τον Προκόπη Τότκα, συγκροτούν μια σημαντική τριάδα πορτιέρο. Από εκεί και πέρα, ο προσανατολισμός στις μεταγραφές ήταν να ενισχυθεί η ομάδα κυρίως μεσοαμυντικά, καθώς οι περσινές επιδόσεις στον επιθετικό τομέα ήταν πολύ ικανοποιητικές. Αποκτήθηκαν, λοιπόν, οι Θανάσης Κυσίδης, Δημήτρης Τσερκέζος, Λάζαρος Ξενίδης, Γιάννης Στεριανός, Λόης Σαϊνίδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Φάνης Ρέντος.

 

Ποιοι έφυγαν

Από την άλλη μεριά, παρελθόν από τους Αμπελόκηπους αποτελούν οι Χάρης Ευσταθιάδης, Μάρκο Λέκοβιτς, Τάσος Παναγιώτου, Βασίλης Μιχαηλίδης, Γιώργος Χριστοφορίδης. Στις θετικές ειδήσεις, πάντως, που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου, είναι η δημιουργία δεύτερης ομάδας, που θα αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά των ακαδημιών να παίρνουν παιχνίδια και να εξελίσσονται. Σε δύσκολες εποχές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι Αμπελόκηποι είναι πλέον το δεύτερο σωματείο στην Δράμα, μετά τη Νέα Αμισό, που θα διαθέτουν δεύτερη ομάδα.