ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΗΡ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2 – 0 Με νίκη έκλεισε την παρθενική της συμμετοχή

 

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  2 – 0
 
Με νίκη έκλεισε την παρθενική της συμμετοχή

 

ΦΛΩΡΙΝΑ: (Ηλίας Βίτκας)

Στην 1η φάση η Θύελλα Φιλώτα κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Ζαρογιάννης που το εκτέλεσε σημείωσε το 1-0 στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Αρβανιτάκη. Στο 15’ σουτ του Μίσα απέκρουσαν οι αμυντικοί. Στο 37’ κεφαλιά του Μετϊ η μπάλα έφυγε άουτ γλύφοντας το οριζόντιο δοκάρι του Κοντογουλίδη. Στο 41’ σουτ του Ζαρογιάννη από θέση φάουλ απέκρουσαν οι αμυντικοί των Αμπελοκήπων. Στο 43’ ο Καρατζάογλου έσπασε την μπάλα στον Χιονίδη ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοντογουλίδη που απέκρουσε σωτήρια. Στο 75’ ο Μουρατίδης κέρδισε την μπάλα ύστερα από πολλές κόντρες στην περιοχή των Αμπελοκήπων και με ψύχραιμο σουτ πέτυχε το 2-0.Στο 89’ αποβλήθηκε 2η κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση ο Μισαηλίδης

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Σιδηρόπουλος, Κουπαράνη, Δέλλιος (Πέλλας).

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης Χ. Σιδηρόπουλος Χ., Μουρατίδης, Ζαρογιάννης (65’ Κλάζογλου), Σιδηρόπουλος Γ., Καραπέτρος, Ανδρεάδης (46’ Ζηνόβιος), Χαϊτίδης, Θεοδουλίδης, Βλαδίκας (65’ Μπάμπαρης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κ. Πολυχρονίδης): Αρβανιτάκης, Βόσδου, Μαυρούδης (61’ Λεφίδης), Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Νικολίτσας, Καρατζάογλου (51’ Μαυρίδης), Μπατμάς (50’ Πολίτης), Χιονίδης, Μετάϊ, Χατζηλασκαράκης.

 

 

 

.