Θύελλα Φιλώτα: Ανακοίνωσε νέες προσθήκες

 

 

Θύελλα Φιλώτα: Ανακοίνωσε νέες προσθήκες

 

Συνέχεια στις μεταγραφές για την ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου καθώς αποκτήθηκαν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους :

«1) Θανάση Γεωργόπουλο, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Φλώρινας και πρόκειται κατά κοινή ομολογία για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Φλώρινα στην ηλικία του.

2) Κώστα Λεζάκη επίσης από τον ΠΑΣ Φλώρινας που έπαιξε και στην ομάδα της Ανάβυσσου.

3) Σάββα Αθανασιάδη που ήρθε από την Κ17 του Άρη Θεσ/νίκης συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Στεργιάκης. Μάλιστα θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες απ τα τμήματα υποδομών του Άρη.

Το Δ.Σ της ομάδας συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθεια ενίσχυσης και πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις για τους φιλάθλους μας. Ο πρόεδρος Γκιαουράκης Αναστάσιος και ολόκληρο το Δ.Σ ευχαριστούν το Δ.Σ του ΠΑΣ Φλώρινας για την άριστη συνεργασία τους και για την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογό μας.

Επίσης με λύπη μάθαμε για την απόφαση των Ηλία και Γιώργου Βίτκα για το σταμάτημα της έκδοσης της μοναδικής αθλητικής εφημερίδας του νομού μας, επί 14 χρόνια μας είχε γίνει μια απαραίτητη συνήθεια και υπήρχε πλήρης ενημέρωση για όλα τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, η βοήθειά τους στην προβολή της ομάδας μας ειδικά στην περυσινή μεγαλειώδη μας πορεία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ήταν τεράστια. Ελπίζουμε η απόφασή τους να μην είναι οριστική γιατί οι Τετάρτες μας δεν θα είναι πια ίδιες χωρίς τις ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΦΛΏΡΙΝΑΣ».