ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 0 – 1 …………

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  0 – 1
 
Έκλεισε τη χρονιά με ήττα

 

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Είχαν την μπάλα στην κατοχή τους περισσότερο χρόνο, είχαν καλύτερη οργάνωση και τακτική και το σημαντικότερο είναι το απείλησαν περισσότερες φορές την εστία του Καμπανιακού χάνοντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν πιο πολλά γκολ

και να φτάσουν σε μία πολύ άνετη νίκη. Γενικά και παρά το ότι το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο ο Α.Ο.Κ. πήρε ότι του άξιζε με το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του.

Το φιλμ του αγώνα

Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ όταν στο 35′ ο Μελισσόπουλος από το ύψος της περιοχής του Καμπαναικού με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (0-1). Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία της Καβάλας αλλά με κεφαλιά ο Νικολόπουλος έστειλε την μπάλα να φύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αθανασίου. Στο 48′ αλλά και στο 50′ ο Α.Ο.Κ. έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ με πρωταγωνιστή τον Λίτσκα ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα με την μπάλα όμως να κολλάει στα νερά.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Αθανασίου στις καθυστερήσεις με τον Ντάρτζαλη.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Πολυχρόνης, Σαλτσίδης, Μηνούδης (Πιερίας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Δ. Γεωργακόπουλος): Μπόικος, Κασαπίδης, Αριζάνης, Λεφίδης (85′ Ntάρτζαλης), Πανούσης, Μπέτσκα, Νικολόπουλος, Φουρτζίου (63′ Δαδάκος), Τσιότσκας (82′ Αλμπάνης), Ασλαμπάλογλου, Μπάλιος.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Αγγ. Διγκόζης): Αθανασίου, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Θωμαϊδης (76′ Ζαρωτιάδης), Καλλιβωκάς, Σταματόπουλος, Κεφαλάς (72′ Παπαδόπουλος), Πτηνόπουλος, Μελισσόπουλος, Κυζiρίδης (90′ Τουματζίδης), Λίτσκας.