Κλείνει Στάικο Βεργέτη η Δόξα Δράμας

Κλείνει Στάικο  Βεργέτη η Δόξα Δράμας 

 

 

Πρόκειται για τον εξαιρετικό Στάικο Βεργέτη, με τον οποίο έχουν προχωρήσει ήδη οι επαφές των δύο πλευρών και σύντομα θα έχουμε  και τις σχετικές ανακοινώσεις….….ισως και αυριο……!!!!!!!!

Εφόσον λοιπόν ολοκληρωθεί αυτό το “ντιλ”, τότε θα πρόκειται για μία πολύ δυνατή  πρώτη κίνηση του μεγαλομετόχου  κ. ΜΠΥΡΟΥ  που αλλάζει θα λέγαμε και όλα τα δεδομένα   στη Β’ Εθνική κατηγορία …………..…

Προπονητική πορεία

Το 2000 αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο  και είναι κάτοχος του προπονητικού πτυχίου UEFA Pro.  Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 2001 από τον Παγγορτυνιακό Τρίπολης των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο το 2004 και τη συμμετοχή στην τότε Δ’ Εθνική.   Το καλοκαίρι του 2006 προσλήφθηκε ως γυμναστής στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς, ο καινούριος προπονητής Πάουλο Κάμπος τον προήγαγε σε μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.  Διετέλεσε γυμναστής, κυνηγός ταλέντων, μεταφραστής (γνωρίζει ισπανικά και άπταιστα αγγλικά)  , βοηθός προπονητή και αναλυτής αθλητικής στατιστικής,ενώ το Νοέμβριο του 2011 υπηρεσιακός προπονητής κατά την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. 

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 ανέλαβε χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης , αντικαθιστώντας τον Σάκη Τσιώλη. Στις 28 Αυγούστου 2014 οδήγησε το σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ 2014-15, προκρινόμενος επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ με νίκη 2-0 εντός έδρας και ήττα 1-3 εκτός.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 ανέλαβε προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου,  θέση από την οποία παραιτήθηκε στις 5 Μαρτίου 2017, για να επιστρέψει μερικές ημέρες αργότερα στον Αστέρα Τρίπολης.