ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ 3 – 0

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ  3 – 0
 
Με μαέστρο τον Τοπάλη άνετη νίκη

 

Πραγματοποιώντας για μια ακόμη αγωνιστική πολύ καλή εμφάνιση ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε με 3-0 τον Α.Ο. Καρδίας έχοντας σε φοβερή μέρα τον Σαράντη Τοπάλη που είχε κέφια και σέρβιρε γκολ στους συμπαίκτες του.

Ο Φούφας σε αυτό τον αγώνα είχε αυτό που του δεν είχε στα 2 προηγούμενα παιχνίδια. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Έτσι συνδύασε αυτή τη φορά τη καλή εμφάνιση με νίκη και ικανοποίησε τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο να τον δουν.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική αφού οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απέναντι σε μια ομάδα που κατά τα 9/11 σύμφωνα με το προπονητή της παρουσιάστηκε αδιάφορη.

Φάσεις και γκολ

Στο 15ο σέντρα Τσακαλίδη ο Τσόμπο εντελώς αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή έκανε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Πέντε λεπτά μετά ο Χάιτας ανατράπηκε από Χαρίση και Προσκυνητόπουλο μέσα στη περιοχή και το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-0.

Στο 33ο ατομική προσπάθεια του Τοπάλη από δεξιά σέντρα μισό γκολ για τον Τακίδη που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 59ο νέα σέντρα ακριβείας από τον Τοπάλη ο Χάιτας αιφνιδιάστηκε και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 61ο όμως ο Μόσχος περίμενε την σέντρα ακριβείας του Τοπάλη και με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σιδερίδης, Πρέσπαρης (Καστοριάς), Μωϋσιάδης (Γρεβενών).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Τσακαλίδης (58ο Ζιώγας), Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος, Φωτιάδης, Τσόμπο, Χάιτας (66ο Ρωμαίος), Τοπάλης (73ο Δούφας), Τσικόπουλος.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου, Αμανατίδης (46ο Κουκουρώνας), Μάτζιος, Μπιμπισίδης, Μαυρής (46ο Μήτσιος), Ξανθόπουλος, Αγτζίδης, Κωνσταντινίδης (71ο Κουλιούδης), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

 

*Μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Παπακώστας δήλωσε «ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μου που συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων παιχνιδιών με Καμπανιακό και Προσκυνητές.

Εκεί όμως δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα.

Σήμερα όμως είχαμε πίστη, πάθος με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη.

Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος, οι παίκτες έχουν αποκτήσει συνοχή απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που έγινε στη διακοπή παρά τις άσχημες γηπεδικές συνθήκες που υπήρχαν.

Οι παίκτες πρέπει να έχουν πάντα κίνητρο και στόχους αφού αν και δεν υπάρχει πια το άγχος του υποβιβασμού πρέπει να βελτιώνονται συνέχεια και να επιδιώκουν το καλύτερο.

Αυτό είναι βέβαια και δικό μου πρόβλημα να γίνεται αυτό έτσι ώστε να πάμε ακόμα καλύτερα και ψηλότερα στη συνέχεια.

Σήμερα όντως ήμασταν πολύ καλύτεροι και πήραμε μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς με ταλέντο αλλά σήμερα δεν της επιτρέψαμε να παίξει καλά.

Η νίκη μιας δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση  και συνεχίζουμε».