Με… πεντάδα θα πορευτεί διοικητικά η Καβάλα τη νέα σεζόν

 

Βρέθηκε λύση στην Καβάλα

 

Με… πεντάδα θα πορευτεί διοικητικά η Καβάλα τη νέα σεζόν. Δείτε τα ονόματα και την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν οι αργοναύτες: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως βρέθηκε λύση για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, η οποία από σήμερα ξεκινά τον προγραμματισμό και την οργάνωση της για τη νέα χρονιά. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί και θα ανακοινωθεί η νέα διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ που θα απαρτίζεται από μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ., των παλαιμάχων και εκπροσώπους ομάδας Καβαλιωτών επιχειρηματιών που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα μας. Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και δυναμική, και είμαστε σίγουροι πως και ο κόσμος πρέπει και θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια γιατί μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Κρίτων Αθανασίου, Άρης Καρύπογλου και Αντώνης Κατσαμακίδης είναι η πεντάδα που θα οδηγήσει τον ΑΟΚ, τη νέα χρονιά, στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.  Ο Άρης Καρύπογλου θα είναι και ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής.

Στο νέο διοικητικό σχήμα, θα συμμετέχουν μέλη του Ερασιτέχνη αλλά και Παλαίμαχοι του ΑΟΚ. Ο Στέλιος Κατρακυλάκης και ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, συνεχίζουν στις θέσεις που ήταν και στην περασμένη σεζόν στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ για τη θέση του προπονητή, βασικός υποψήφιος  είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης.

 

 

.