Μια ομάδα που καθιερώθηκε βασιζόμενη στα δικά της παιδιά

 

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ

 

Οργανώνεται το Κάτω Νευροκόπι

 

Σταθερή αξία του Δραμινού ποδοσφαίρου στα τελευταία χρόνια, αλλά και πραγματική ποδοσφαιρική «κυψέλη» με νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου οργανώνεται για τη νέα περίοδο.

Η νέα διοίκηση που προέκυψε στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου αποτελείται από τέσσερα μέλη της παλιάς διοίκησης, όπου προστέθηκαν οι υπόλοιποι, που με τη μεριά τους είναι συνέχεια κοντά στον σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί πως γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Κώστας Αϊδης, παλιός ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής του Ακρίτα. Αναλυτικά το νέο συμβούλιο έχει ως εξής: Θωμάς Μελενικιώτης (πρόεδρος), Δημήτρης Τσελεπής (αντιπρόεδρος), Στέλλα Μυλωνάκη (ταμίας), Ευδοξία Γαλοπούλου (γεν. γραμματέας), Κώστας Αϊδης (γεν. αρχηγός), Θεόφιλος Σπυριδόπουλος, Ιορδάνης Χαρισμίδης, Θόδωρος Γιαμουτζίδης, Στέλλα Γκανή (μέλη).

ΘΕΛΟΥΝ ΡΟΔΙΤΗ: Όσον αφορά τον νέο προπονητή, όλα συγκλίνουν στο γεγονός πως θα είναι ο Λευτέρης Ροδίτης. Είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών του Ακρίτα, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τελευταία χρόνια και οι άνθρωποι της διοίκησης τον θέλουν να αναλάβει και τη μεγάλη ομάδα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα του συλλόγου, της κατηγορίας, αλλά και έχει δείξει τα διαπιστευτήρια της επιτυχημένης του δουλειάς. Ο Ροδίτης είναι μια πολύ καλή λύση και βρίσκεται σε απόλυτη αντιστοιχία με τη φιλοσοφία των διοικούντων, που θέλουν στη φετινή χρονιά το Κάτω Νευροκόπι να στηριχθεί ξανά ως επί το πλείστον στα δικά του παιδιά, αλλά παράλληλα δίνοντας έμφαση και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως επέστρεψε στον Ακρίτα ο Αντώνης Παπάζης, επί χρόνια ποδοσφαιριστής του συλλόγου, που υπάρχει βούληση να αναλάβει πόστο στην ακαδημία και να είναι συνεργάτης του Λευτέρη Ροδίτη στη μεγάλη ομάδα. Πέρσι ο Παπάζης ανέλαβε τη Βροντού, με την οποία πραγματοποίησε πολύ θετική πορεία. Στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον Ροδίτη, ώστε να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ: Στα δικά του παιδιά θα στηριχθεί ξανά ο Ακρίτας και θα υπάρξουν ορισμένοι που θα προωθηθούν από τις ακαδημίες, στη μεγάλη ομάδα. Παράλληλα, το περσινό έμψυχο δυναμικό παραμένει, καθώς κανείς παίκτης δεν εκδήλωσε επιθυμία αποχώρησης. Δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν με τους στρατευμένους, Απόστολο Κατιρτζίδη και Νίκο Τσενεκλίδη, θα λυθούν σύντομα (ο πρώτος πήρε μετάθεση στο Νευροκόπι, ο δεύτερος θα έρθει στη Δράμα). Από την άλλη, τη μετάθεσή του περιμένει και ο Νίκος Κατσακίδης, που εργάζεται ως μόνιμος στον στρατό.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ: Υπάρχουν τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Ακρίτας περιμένει σημαντική βοήθεια στη νέα χρονιά, καθώς πέρσι για διάφορους λόγους ο καθένας, δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο ήθελε. Είναι οι Αντώνης Οικονομίδης, Μίλτος Βασιλειάδης, Κοσμάς Μουσμουλίδης, Χρήστος Χριστιανίδης, παίκτες έμπειροι και πολύ μεγάλης ποιότητας, που εφόσον καταφέρουν να είναι κοντά στην ομάδα, θα αλλάξει ακόμα περισσότερο η δυναμική της.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Βαρύτητα θα δοθεί, όπως κάθε χρόνο, στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής. Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης και εγγύηση για το ίδιο το μέλλον του συλλόγου. Ποδοσφαιρομάνα πραγματικά το Νευροκόπι, τροφοδοτεί αδιάκοπα τη μεγάλη ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες και καταφέρνει να έχει καλή πορεία, αποφεύγοντας πολυδάπανες μεταγραφές. Είναι ένας από τους λόγους που δικαιολογημένα οι φίλαθλοι του συλλόγου αισθάνονται υπερήφανοι, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως εδώ και χρόνια στο Νευροκόπι τολμούν και χρησιμοποιούν σε παιχνίδια της Α΄ κατηγορίας νεαρούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας έτσι εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής σε όλους.

 

«ΧΟΡΕΥΕΙ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Το προσεχές Σάββατο 22 τρέχοντος θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου. Θα είναι μια Ποντιακή βραδιά, με τον Στέλιο Χαλκίδη και οι παράγοντες ρυθμίζουν όλες τις λεπτομέρειες, υποσχόμενοι μια πολύ όμορφη βραδιά. Δεδομένη θεωρείται η στήριξη του κόσμου, όπως άλλωστε κάθε χρονιά.

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

…………….