ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 3 – 1

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  3 – 1
 
Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο

 

Νέστος επικράτησε 3-1 του ΑΟΚ σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο. Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος αφού στο πρώτο όχι μόνο δεν μπήκαν γκολ αλλά δεν υπήρξαν ούτε ευκαιρίες. Ο ΑΟΚ ήταν καλός στο πρώτο μέρος αν και ακίνδυνος. Στην επανάληψη ο Νέστος βρήκε τρόπο να πλησιάσει στην περιοχή του ΑΟΚ κι έτσι είχε τις ευκαιρίες και τα γκολ. Ο ΑΟΚ τέλειωσε το ματς με μία μόνο ευκαιρία.

Φάσεις και γκολ

Στο 50’ ο Μελισσόπουλος ξέφυγε από τους κεντρικούς αμυντικούς του ΑΟΚ και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΚ κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γ. Παπαδόπουλος 1-1. Στο 61’ ο Σγκούρι με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 και στο 67’ ο Μκτσιάν επωφελήθηκε λάθος του Αθανασίου κι από κοντά έκανε το 3-1.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Συμεωνίδης, Θεοδώρου, Γιαμουζής (Πιερίας).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Τσίτση, Μικρτσιάν, Αβογιάν, Γκατζολάρι (79’ Γαμβρέλης), Λαζαρίδης (65’ Δεσύλλας), Μελισσόπουλος (91’ Μαρκάκης) Ζγκούρι

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ταουσιάνης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας, Δελλής, Παππάς, Παπαδόπουλος (65’ Δουμάνης), Μπαντάνης (75’ Μπλιος), Παληγεώργος, Γιαλαμής (56’ Πτηνόπουλος).