Ο Πανδραμαϊκός 2-0 τα Κύργια

 

ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

 

Ο Πανδραμαϊκός 2-0 τα Κύργια

 

Σε ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, ο Πανδραμαϊκός κέρδισε 2-0 τα Κύργια. Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από το θέαμα, καθώς αγωνίστηκαν δύο ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Είναι, βέβαια, γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές και των δύο αντιπάλων είναι καταπονημένοι από το βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας, πλην όμως υπήρξαν διαστήματα που φανέρωσαν τις αρετές τους. Τα Κύργια του Χρήστου Ζεκερίδη είχαν πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, φάνηκε η καλή δουλειά του προπονητή και έπεισαν πως μπορούν να αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Ο Πανδραμαϊκός του Μπάμπη Καζεπίδη δεν είχε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο πρώτο μέρος, με τη διαφορά πως ανέβηκε κατακόρυφα στην επανάληψη, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλό του και τελικά κατέκτησε δίκαια τη νίκη. Το θετικότερο όλων για τους γηπεδούχους ήταν πως σε άλλο ένα αγώνα πιστοποίησαν με την εικόνα τους πως δίκαια τους αποδίδεται ο ρόλος του φαβορί στον φετινό μαραθώνιο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 3΄ σουτ του Γρηγοριάδη από καλή θέση, απέκρουσε ο Κιουμουρτζής. Στο 5΄ ωραίο σουτ του Παπακωνσταντίνου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 30΄ μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Ρέντος είχε κεφαλιά, άουτ. Στο 45΄ σέντρα του Γρηγοριάδη, ωραία γυριστή κεφαλιά του Μουρατίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 51΄ μετά από φάουλ του Υψηλού, ο Γιώργος Μπερούκας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 55΄ ωραία μπαλιά του Παπαδόπουλου στον Υψηλό, που πλάσαρε άουτ. Στο 65΄ συνδυάστηκαν πολύ όμορφα Υψηλός, Μπελμάνι, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 74΄ ο Κλέο Λίπο με τεχνικό σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το 2-0. Καλή η διαιτησία του Γκαϊτατζή (Δημόπουλος, Μικρούλης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κυσσίδης, Ρέντος, Πατένταλης, Αϊβάζης, Παπακωνσταντίνου, Άρμεν, Μπερούκας, Μουχτάρης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Ηλιάδης, Λίπο, Υψηλός, Μπελμάνι, Μ. Μπαμπαλής, Θ. Μπαμπαλής.

ΚΥΡΓΙΑ: Καγγελίδης, Τουμαντζίδης, Τσοχαταρίδης, Δημίου, Τασίου, Ζαπουνίδης, Στεριανός, Μουρατίδης, Περπερίδης, Χαρίσκος, Γρηγοριάδης. Έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Πεντεζίδης, Δεληκωστίδης, Τανίδης, Χριστοφορίδης, Λουλούδης.

*Αύριο (31/8) ο Πανδραμαϊκός δίνει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στη Νέα Αμισό.

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ