Σε καλό δρόμο το Νευροκόπι ….. Κυριακή με ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Σε καλό δρόμο το Νευροκόπι

 

Το 5ο φιλικό παιχνίδι του έδωσε ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου, που έχασε 2-1 από τη Μέστα Χατζηδήμοβο. Πρόκειται για το «καθιερωμένο» φιλικό των δύο ομάδων, που αγωνίζονται το καλοκαίρι στο Νευροκόπι και τον χειμώνα «ρεβάνς» στη Βουλγαρία. Ο Ακρίτας του Αντώνη Παπάζη άφησε καλές εντυπώσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος (προηγήθηκε η Μέστα στο 40΄, ισοφάρισε στο 41΄ ο Χρήστος Χριστιανίδης). Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές, καθώς ο προπονητής του Νευροκοπίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες. Η σύνθεση του Ακρίτα: Χαριζάνοφ, Κατσακίδης, Τσενεκλίδης, Ν. Πετρίδης, Χατζηλαζαρίδης, Μουζενίτωφ, Μιχαηλίδης, Χριστιανίδης, Μ. Πετρίδης, Σέγγος, Τσελεπής. Έπαιξαν και οι Δέτσιος, Τολμαϊδης, Κατιρτζίδης, Μόνιος, Σωτηρόπουλος, Αϊδης, Αμπατζόγλου, Ταμπουρίδης, Παϊσίδης, Κουμπάκης. Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Αγάποφ, Κεσόπουλος, Τσεπνίδης, Μ. Βασιλειάδης. Στα προηγούμενα φιλικά, το Νευροκόπι έχασε 1-0 από τον Μακεδονικό Νεαπόλεως, κέρδισε 2-1 τη Μικρόπολη, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Βώλακα και νίκησε 4-0 τη Νέα Κρώμνη.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΟΚ: Επόμενο σπουδαίο φιλικό είναι την Κυριακή (στις 5.00 μμ) με αντίπαλο την Καβάλα. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και ο Ακρίτας θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Νεανικό σχήμα θα παρουσιάσει και το φετινό Νευροκόπι, στηριζόμενο ως επί το πλείστον στα δικά του παιδιά. Η διοίκηση του Μάκη Μελενικιώτη και των συνεργατών του, σε συνεργασία με τον προπονητή, Αντώνη Παπάζη, έκαναν τρεις μεταγραφές, οι Θανάσης Σέγγος (επέστρεψε από τη Δόξα Δράμας), Βασίλης Κουμπάκης (από τη Νέα Αμισσό), Χρήστος Μιχαηλίδης (από τη Βροντού). Στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, με παράλληλη αξιοποίηση των πολλών νεαρών, που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας. Προτεραιότητα δίδεται και στη λειτουργία των ακαδημιών, τομέας στον οποίο ο Ακρίτας έχει κάνει παράδοση στα τελευταία χρόνια. Η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών είναι τη Δευτέρα 28 τρέχοντος και προπονητές φέτος θα είναι οι Λευτέρης Ροδίτης, Αντώνης Παπάζης και Άκης Κεϊσανίδης.

 

ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ