Στις 20 ξεκινάει προετοιμασία και δημιουργεί ομάδα Κ20

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ

Στις 20 ξεκινάει προετοιμασία και δημιουργεί ομάδα Κ20

 

Στις 20 Ιουλίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά η ομάδα του Εορδαϊκού. Ένας Εορδαϊκός που πέρσι κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να σωθεί άνετα σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο και φέτος θέλει να έχει μια πολύ καλή πορεία.

Η διοίκηση φρόντισε να ανανεώσει το μεγαλύτερο μέρος από το έμψυχο δυναμικό ενώ απομένει να συζητήσει με 1-2 παίκτες ακόμα που ήταν εκτός Πτολεμαΐδας.

Στη θέση του προπονητή παρέμεινε ο Αλέξης Αλεξίου που με το βοηθό του Δημήτρη Καρανάκη θα φροντίσουν να ετοιμάσουν την ομάδα για μια πορεία ανάλογη της περσινής.

Άλλωστε όταν ένας προπονητής είναι πετυχημένος δεν υπάρχει λόγος και να αλλάξει και εφόσον διοίκηση και Αλεξίου είχαν κοινές απόψεις δεν υπήρχε λόγο να μη συνεχίσουν μαζί.

Από εκεί και μετά ο Εορδαϊκός «υιοθετεί» την ομάδα του Ηρακλή Κρυόβρυσης και θα δημιουργήσει ομάδα Κ20 με προπονητή το Γιώργο Μανώλα.

Στόχος θα είναι η ανάδειξη ταλέντων ενώ η ομάδα θα έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Τέλος η ομάδα θα κινηθεί και μεταγραφικά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός αμυντικού μέσου, ενός «δεκαριού» και ενός επιθετικού ενώ σίγουρα θα αποκτηθούν και νεαροί από τις γύρω περιοχές. Κάποιοι μάλιστα είχαν πάρει μέρος στα δοκιμαστικά και είχαν αφήσει πολύ καλά στοιχεία.

Πηγή: e-ptolemeos.gr