Την Μ. Δευτέρα μετατίθενται 5 παιχνίδια

 

 

 

Την Μ. Δευτέρα μετατίθενται 5 παιχνίδια

 

Μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη φιέστα του ΠΑΟΚ και απόφαση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, άλλαξε το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Ήδη τα Ηρακλής – Βόλος και Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης άλλαξαν ημέρα και από Κυριακή (21/4) πήγαν Μεγάλη Δευτέρα (22/4).

Ωστόσο, επειδή υπήρξαν αντιδράσεις από τις υπόλοιπες ομάδες για λόγους ισονομίας, η διοργανώτρια μετέθεσε όλα τα ματς για την ίδια ημέρα πλην του τηλεοπτικού Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς και του Σπάρτη – Απόλλων Πόντου που θα μείνουν Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (19/4) οι άνθρωποι της Ένωσης Β’ Εθνικής κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αλλάξουν εισιτήρια, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω του ότι υπήρχε αυξημένη ζήτηση ελέω Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε πως το αναλυτικό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σε συνέχεια των εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να διασφαλιστεί η ισονομία και αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της Football League, διαμορφώνεται ως εξής:

Έτσι, το πρόγραμμα της αγωνιστικής διαμορφώνεται ως εξής:

 

Κυριακή (21/4)

 

Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)

Σπάρτη – Απόλλων Πόντου

 

Μεγάλη Δευτέρα (22/4, 15:00)

 

Αιγινιακός – Κέρκυρα

ΑΟΧ-Κισσαμικός – Δόξα Δράμας

Παναχαϊκή – Ηρόδοτος

Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ηρακλής – Βόλος

Τρίκαλα – Αήττητος Σπάτων 3-0 α.α.

* Ο αγώνας Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ δε θα διεξαχθεί, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ από το πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE την 22α/3ου/2019.