Τρεις έτοιμους παίκτες βλέπει ο ΑΟΚ – Στη λίστα ο Κύδων Καρλόπουλος

 

 

Τρεις έτοιμους παίκτες βλέπει ο ΑΟΚ – Στη λίστα ο Κύδων Καρλόπουλος

 

Ο ΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Κύδωνα Καρλόπουλου, από τη στιγμή που ο 26χρονος μέσος, φαίνεται ότι δε θα συνεχίσει στην ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Ο Καρλόπουλος τη σεζόν που πέρασε είχε ένα εξαιρετικό β` γύρο στο Βυζάντιο και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, για την παραμονή της ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής. Είχε 26 συμμετοχές, πέτυχε 6 γκολ και μέσο όρο συμμετοχής 82,96 λεπτά. Πριν το Βυζάντιο, ο Καρλόπουλος αγωνίστηκε  με τον ΑΟΚ, στη Football Leagke.

Αναλυτικά η καριέρα του:

08/09 Ηρακλής 3 συμμετοχές

09/10 Ολυμπιακός Βόλου 11 συμμετοχές

10/11α Δόξα Δράμας 2 συμμετοχές

10/11 β Εθνικός 7 συμμετοχές

11/12 Θρασύβουλος 18 συμμετοχές

12/13 β Αναγέννηση Γιαννιτσών 19 συμμετοχές

13/14 ΑΟΚ 17 συμμετοχές 2 γκολ

14/15 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 26 συμμετοχές 6 γκολ.

 

Εκτός από την περίπτωση του Καρλόπουλου, ο ΑΟΚ κινείται για την απόκτηση  3 ακόμη ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών. «Παίζει»  η περίπτωση του Λιόλιου αλλά και δυο ακόμη γνωστών ποδοσφαιριστών. Ο ένας δεν αποκλείεται να είναι ξένος.

 

*Συνεχίζουν τις προπονήσεις Τσάκωνας, Συνοδινός και Μεταξάς

 

Ο Σπύρος Τσάκωνας, ο 18χρονος  τερματοφύλακας Συμεών Συμεωνίδης και ο νεαρός Μεταξάς από τη Δόξα Λυδίας, συνεχίζουν τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους. Μάλλον θα παίξουν στο φιλικό με την ΑΕΚ, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Βερούλειο. Το αν θα αποκτηθούν, θα κριθεί ίσως μετά το Σάββατο η και πιο πριν.