Χατζελευθερίου: « Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα όλους»

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Χατζελευθερίου: « Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα όλους»

 

Για λογαριασμό της διοίκησης μίλησε στους παίκτες ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Ηλίας Χατζηελευθερίου που αφού τους έδωσε τις καθιερωμένες ευχές, τόνισε πως αφού ολοκληρωθεί ο καταρτισμός του νέου σχήματος της διοικούσας επιτροπής  θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες οπότε θα γίνει γνωστό για ποιους υπάρχει προοπτική παραμονής στην ομάδα. Παράλληλα θα πρέπει να κλείσει και το θέμα του προπονητή και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Ανδρέα Παντζιαρά. Ο νεαρός τεχνικός που μετράει μια πολύ πετυχημένη χρονιά στην δραμινή ομάδα έχει δώσει ήδη την έκθεση του στην διοίκηση όπου αναφέρει τα δικά του συμπεράσματα και κάνει τις προτάσεις του για το έμψυχο υλικό και τις ανανεώσεις που ο ίδιος θέλει να γίνουν. Ωστόσο υπάρχει και το κομμάτι που αφορά τους στόχους της επόμενης χρονιάς που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό και η δρομολόγηση τους θα συνδράμει καταλυτικά στην προοπτική συνέχισης του έργου του στην Δόξα.

Μιλώντας προς τους παίκτες του τους τόνισε ότι «δεν αλλάζουμε κάτι από τον τρόπο δουλειάς που κάναμε. Έχετε όλοι το πρόγραμμα σας και δεν θα πρέπει να ξεφύγετε από αυτά που πρέπει να ακολουθεί ένας αθλητής. Προς το παρών όλοι παραμένετε παίκτες της  Δόξας και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα συνεχίσουν στην επόμενη χρονιά και ποιοι όχι. Άλλωστε ακόμη και αυτή η εκδοχή αποτελεί μέρος της ζωής του ποδοσφαιριστή. Όλα είναι ανοιχτά για όλους. Άλλωστε ούτε και εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμη με την διοίκηση προκειμένου να οριστικοποιήσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας».

 

Με μπάρμπεκιου «έκλεισαν» την χρονιά οι «Μαυραετοί»

 

Με ένα πολύ όμορφο τρόπο, που περιελάμβανε και το καθιερωμένο σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπάρμπεκιου, ομιλίες και ευχές για καλές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και ραντεβού τον Ιούλιο για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, ολοκληρώθηκε για τους «μαυραετούς» η φετινή χρονιά. Με τον τρόπο αυτό έκλεισε και τυπικά μια πολύ όμορφη διαδρομή που ξεκίνησε τόσο άσχημα και με τους πλέον κακούς οιωνούς (δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανεπαρκείς που οδήγησαν την Δόξα στα κακοτράχαλα της Γ’ εθνικής) και κατέληξε τόσο αξιοπρεπέστατα με την ομάδα στην τέταρτη θέση.

 

 

Πρώτη αποχώρηση ο Σάββας Μουδούρογλου

 

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ο Σάββας Μουδούρογλου μέσα σε λίγες ώρες είναι ο πρώτος παίκτης που φεύγει από το φετινό ρόστερ με προορισμό τα σαλόνια της σούπερ λίγκα και τον Πανθρακικό. Στον 23χρονο επιθετικό έκανε κρούση το βράδυ της Τετάρτης μεσολαβητής από την Καβάλα για λογαριασμό της θρακικής ΠΑΕ. Τον ενημέρωσε ότι ήταν στο στόχαστρο τους τελευταίους δύο μήνες και παρακολουθούσαν την αγωνιστική του πορεία.  Το μεσημέρι της Πέμπτης και αφού παίκτης και μεσολαβητής πήγαν στην Κομοτηνή στα γραφεία του Πανθρακικού, η συμφωνία έκλεισε σχεδόν άμεσα. Ο Μουδούρογλου είναι ο δεύτερος νεαρός παίκτης που καταλήγει στην ομάδα του Μανουέλ Ρόκα, μετά τον συνομήλικο του Βασίλη Γαβριηλίδη που άφησε την Καβάλα για να πάει στην ΠΑΕ της Κομοτηνής. Αμέσως μετά την επιστροφή ο Μουδούρογλου πήγε απ ευθείας στο γήπεδο όπου ενημέρωσε για την εξέλιξη τους διοικούντες και τους συμπαίκτες του.

 

Βρέθηκε ο τυχερός

 

Χρειάστηκε να αγοράσει τέσσερα ολόκληρα μπλοκ λαχνών (συνολικά διακόσια από τα 10.000 για να του χαμογελάσει η τύχη και η κληρωτίδα του λαϊκού λαχείου, προκειμένου ο Νίκος Αργυριάδης και η σύζυγος του να κερδίσουν το αυτοκίνητο-δώρο της λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε η διοικούσα επιτροπή της Δόξας. Η παραλαβή του δώρου στο νικητή θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Τετάρτη στο χώρο του γηπέδου.

 

 

 

 

 

.