΄΄ΧΙΛΙΩΤΗΣ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986 Φιλικά με Πυλαία το Σαββατοκύριακο.

 

 

 

΄΄ΧΙΛΙΩΤΗΣ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986
Φιλικά με Πυλαία το Σαββατοκύριακο.

    Με δύο δυνατά test θα ολοκληρωθεί  το Σαββατοκύριακο η προετοιμασία του ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 με την Πυλαία (Α1) στο Κραχτίδης. Οι Δραμινοί θέλουν πολύ δυνατά παιχνίδια ενόψει του μπαράζ με το Αίγιο που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη το Σάββατο 10/9/2016. Έτσι αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί η Πυλαία με την οποία θα παίξουν το Σάββατο 18:30 και την Κυριακή 11:30.

     Μετά από σκληρές καθημερινές προπονήσεις και 6 φιλικά οι δραμινοί παίκτες βελτιώθηκαν πολύ και ετοιμάζονται χωρίς άγχος για τον αγώνα που μπορεί να τους οδηγήσει στην Α1. Είναι γνωστό ότι η αντίπαλη ομάδα απέκτησε 7 παίκτες Α1 και 4 έμπειρους από την Α2 και είναι το φαβορί, αλλά η Δραμινή ομάδα χωρίς άγχος θα παρατάξει την συνοχή της και το γνωστό πάθος της. Ο προπονητής Σάββας Δεμερτζίδης  δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού από τους παίκτες του και έτσι ελπίζει να φτάσει μέχρι τον αγώνα μπαράζ.

     Πολλοί φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Κατερίνη για μια ακόμη φορά προσπαθώντας να την βοηθήσουν στο πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες handball της ομάδας.

       Άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες handball αγοριών και κοριτσιών του συλλόγου για παιδιά από 7 έως 14 ετών. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο Α.Π.Κ. ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ 19:00-21:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Είναι πλέον γνωστή σε όλη την Ελλάδα η ποιοτική δουλειά που γίνεται στα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου που κατέχει την 8η θέση στην αξιολόγηση της Ο.Χ.Ε. Πολλές πανελλήνιες και περιφερειακές νίκες έχει κατακτήσει ο Δραμινός σύλλογος ενώ 3 παίκτες του έχουν  μεταγραφεί στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γερμανίας και πολλοί σε ομάδες της PREMIER HANDBALL. Σημαντικό όμως στόχο οι προπονητές της ομάδας έχουν την δημιουργία ενός ποιοτικού και οικογενειακού περιβάλλοντος όπου το κάθε παιδί θα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και θα παίρνει αυτό που του αξίζει.