Άρης: Απίστευτες καταγγελίες Κάμπος για Καλαϊτζίδη

 

Άρης: Απίστευτες καταγγελίες Κάμπος για Καλαϊτζίδη

 

 

Ο Άρης απέτυχε παταγωδώς φέτος, καθώς δεν μπόρεσε να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ και τώρα που τελείωσαν όλα, ο Πάουλο Κάμπος άνοιξε το… στόμα του. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, που έφυγε ανέλαβε την διαχείρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας ο Καλαϊτζίδης, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης από την πατρίδα του και ξιφούλκησε κατά του σημερινού διοικητικού ηγέτη – τεχνικού διευθυντή – προπονητή του Άρη…

Χαρακτηριστικές ατάκες του Πάουλο Κάμπος στην συνέντευξή του στο Αθλητικό Μετρόπολις και στον Γιώργο Μπούζο :

«Αυτό που έγινε με τον Άρη είναι τραγωδία, να μην μπορέσει η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Και υπεύθυνος γι΄ αυτό είναι ο Καλαϊτζίδης. Εγώ ήρθα στην ομάδα μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές, που η ομάδα είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Κι όταν έφυγα, ο Άρης ήταν πρώτος.

Μόλις έγινε αυτός τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, οι ίδιοι οι παίκτες μου έλεγαν να κάνω κάτι για να μην ξαναγυρίσει. Τους μιλούσε άσχημα, είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντί τους, δεν ήθελαν να δουλεύουν μαζί του. Σε παρακαλούμε μην φύγεις και γυρίσει πάλι αυτός, μου έλεγαν οι παίκτες. Μου το είπαν όλοι οι παίκτες μαζί, εκτός απ΄ αυτούς που ήταν δικοί του παίκτες.

Όταν ανέλαβε την ομάδα και προετοίμαζε την αποχώρησή μου, μόλις κέρδισε ο αδερφός του τις εκλογές, δεν μπορούσε να με διώξει γιατί η ομάδα ήταν η πρώτη. Για 11 μέρες δεν μίλησε ποτέ μαζί μου, άρχισε να διώχνει τους συνεργάτες μου και τον Τοπαλίδη, και με κάλεσε μετά από 11 μέρες για να μου πει ότι πρέπει να φύγω.

Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη, γιατί έχω ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ελλάδα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Β΄ Εθνική. Όταν ανεβήκαμε αναδείχτηκα προπονητής της χρονιάς. Και μου είπαν ότι δεν μπορώ να δουλεύω στον Άρη στην Γ Εθνική γιατί δεν έχω άδεια!

Στην Καβάλα όταν πήγα στον πάγκο, ήρθε ένας από τον σύλλογο προπονητών στον πάγκο και μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα να δουλεύω στον Άρη. Εγώ έχω δίπλωμα ΟΥΕΦΑ».

 

 

.