Άρης Μαυρολεύκης-Ακρ. Κ.Νευροκοπίου 0-1 ……………………….

Άρης Μαυρολεύκης – Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου 0-1
Βροχή οι ευκαιρίες στη Μαυρολεύκη

Σε έναν αγώνα όπου κυριάρχησε ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου από το πρώτο λεπτό παίζοντας σε μισό γήπεδο σχεδόν όλο τον αγώνα.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο ακόμη και για  Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, το γήπεδο ήταν πολύ σκληρό και γεμάτο λακκούβες.

Ήδη από το πρώτο λεπτό ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου έδειξε τα δόντια του στον Άρη Μαυρολεύκης που έπαιζε πολύ δυνατά και σκληρά μέσα σε αθλητικά όρια όμως.

Έτσι  ομως  αναγκάστηκε να κάνει όλες τις αλλαγές που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής του Άρη Μαυρολεύκης λόγω τραυματισμών των παικτών του που έπαιζαν με  πολύ πάθος

Από την πλευρά του ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου με τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του στην πλειοψηφία του κατάφερε να πιέσει τον Άρη Μαυρολεύκης από τα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να βάλει το γκολ που θα του έδινε την ψυχική ηρεμία για το υπόλοιπο του αγώνα και αυτό χάρη στον τερματοφύλακα   ΠΟΥΛΑ  του Άρη Μαυρολεύκης που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα αφού έσωσε την εστία του με τρεις καταπληκτικές αποκρούσεις οι οποίες στη συνέχεια χτύπησαν και οι τρείς  στο οριζόντιο δοκάρι….. και απεσόβησε το πρώτο γκολ  …….το οποίο όμως ήρθε μετά από την επιμονή του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Πολλές ευκαιρίες έχασε ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου με χαρακτηριστικό τα 2 τετ-α-τετ του ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΦ  που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι και η εκπληκτική απόκρουση σε φάουλ του αρχηγού του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις αφού παίχτηκαν λόγω τραυματισμών των παικτών του Άρη Μαυρολεύκης 20 λεπτά.

Το γκολ ήρθε στο 10′ λεπτό των καθυστερήσεων μετά από μπαλιά του Γαλοπουλου στον Κεσόπουλο  που από τα δεξιά μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και κεραυνοβόλησε τον ανήμπορο τερματοφύλακα ΠΟΥΛΑ  του Άρη Μαυρολεύκης….

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.  ΑΧΘΟΦΟΡΙΔΗ  με ελάχιστα λάθη για έναν τόσο δύσκολο δυνατό και γεμάτο πάθος αγώνα.

 

ομάδες βαθμοί γκολ N/I/H
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 27 33-8  9-0-1 
ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ 26 32-8  8-2-0 
ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ 20 22-7  6-2-2 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ 19 26-13  6-1-3 
ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ 15 13-10  4-3-3 
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 12 21-17  3-3-4 
ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 8 13-24  4-0-6 
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ 7 14-25  2-1-7 
ΔΟΞΑ Κ.ΒΡΟΝΤΟΥΣ 5 16-27  1-2-7 
ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ -3 5-56  0-0-10