Έβρος Σουφλίου: Τα οκτώ φιλικά του μέσα στον Αύγουστο

 

 

Έβρος Σουφλίου: Τα οκτώ φιλικά του μέσα στον Αύγουστο

 

Μπορεί η αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την Κ20 του Πανθρακικού να διεκόπη πριν καλά – καλά συμπληρωθούν 30 λεπτά αγώνα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στο γήπεδο των Λαβάρων, ωστόσο κλείστηκε άλλο ανάμεσα στις δύο ομάδες και μάλιστα άμεσα, την προσεχή Δευτέρα, στην Κομοτηνή.

Πέρα από αυτό, η ομάδα του Έβρου Σουφλίου έχει προγραμματίσει ενδιαφέροντα ακόμα φιλικά για την περίοδο της προετοιμασίας, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σουφλίου έχει κανονίσει να παίξει δυνατούς αγώνες στη Βουλγαρία με την ομάδα Β’ Κατηγορίας Μπότεφ Γκαλαμπόβο, στην Καβάλα με τον ΑΟΚ, στην Χρυσούπολη με τον Νέστο και με ομάδες της Α’ ΕΠΣ Έβρου, όπως ο Ορέστης Ορεστιάδας του πρώην προπονητής της Γιώργου Αραμπατζή και ο ΑΟ Μαΐστρου.

 

Τα φιλικά παιχνίδια του Έβρου Σουφλίου:

 

10/8 Πανθρακικός Κ20 – Έβρος Σουφλίου

12/8 Έβρος Σουφλίου-Ορέστης Ορεστιάδας

16/8 Νέστος Χρυσούπολης-Έβρος Σουφλίου

19/8 ΑΟ Μαιστρος -Έβρος Σουφλίου

22/8 Ορέστης Ορεστιάδας-Έβρος Σουφλίου

24/8 Μπότεφ Γκαλαμπόβο – Έβρος Σουφλίου

26/8 Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης

30/8 ΑΟ Καβάλας-Έβρος Σουφλίου

 

Αποχώρησε ο Μάκης Τσαπάνης

 

Ο έμπειρος αμυντικός ποδοσφαιριστής Μάκης Τσαπάνης αποφάσισε να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Έβρο Σουφλίου  όχι όμως και στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Τυχερή είναι  η Ένωση Άνθειας Αριστείνου που κατάφερε έκλεισε τον παίκτη ,έχοντας πολλές παραστάσεις εδώ και αρκετά χρόνια από τη Γ΄ εθνική και την πρώην Δ΄ εθνική .Εκεί θα βρει και τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή Μιχάλη Φλώρο. Αγωνίζονταν στον Έβρο Σουφλίου από 2006 και η απόφαση φάνταζε αρκετά δύσκολη ώστε να αποχωριστεί μετά από τόσα χρόνια την αγαπημένη του ομάδα.