ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία  της την Δευτέρα 29 Ιουλίου για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 η Α.Ε. Κυργίων.  Η ιστορική ομάδα του Νομού μας η οποία πέρσι τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Δράμας, θα έχει και φέτος έδρα το γήπεδο του ΑΡΗ Φτελιάς, λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο των Κυργίων. Ο Εφημέριος Πατήρ Σάββας τέλεσε τον Αγιασμό δίνοντας την ευχή της Εκκλησίας  για καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Φέτος η ομάδα των Κυργίων παρουσιάζεται αρκετά ανανεωμένη αφού πλαισιώνεται από πολλούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδος. Προπονητής ανέλαβε ένας νέος άνθρωπος ο οποίος αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα και ο οποίος ξεκινά την προπονητική του καριέρα μπαίνοντας θα λέγαμε στα βαθειά. Πρόκειται για τον Λάζαρο Μουρατίδη  με καταγωγή από τους Σιταγρούς. Μαχητικός, δυναμικός με θέληση και πάθος για αυτό που κάνει και πολύ όρεξη για δουλειά, πρέπει να «παντρέψει» την εμπειρία των παλιών παικτών με την ορμητικότητα και τον ενθουσιασμό των νέων, για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Από την ομάδα φέτος έφυγαν : Στεργιαννός Γιάννης ,Μπερμπερίδης Μπάμπης, Παπαδόπουλος Νίκος, Πεντεζίδης Μιχάλης, Ιωαννίδης Στέλιος  και με ερωτηματικό είναι  ο Δεληκωστίδης. Αυτοί  που ήρθαν με δελτία είναι: Δημητριάδης Σάββας από Φωτολείβος, Παναγιώτου Τάσος από Αμπελόκηπους, Παναγιώτου Χρήστος από Βώλακα, Γαβρίδης Μάνος από Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, ενώ αναμένεται το δελτίο του Τρελόπουλου Νίκου.

Να τονίσουμε ότι ο μέχρι  πρότινος προπονητής κ. Ζεκερίδης Χρήστος  ανέλαβε καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή. Παραθέτουμε δηλώσεις.

Ζεκερίδης Χρήστος (Τεχνικός Διευθυντής): Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα έχουμε έδρα το γήπεδο της Φτελιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους του ΑΡΗ  Φτελιάς για την παραχώρηση του γηπέδου και όλες τις εγκαταστάσεις. Αυτό το

γήπεδο  ήταν γουρλίδικο για εμάς και εύχομαι και φέτος να μας πάει έτσι. Οι στόχοι μας είναι να κάνουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς με υγεία πάνω από όλα και να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα. Ο κόσμος μας στήριξε την περασμένη σαιζόν δεν έχουμε παράπονο, φέτος περιμένουμε περισσότερη συμπαράσταση. Τους θέλουμε κοντά μας για εμάς είναι ο 12ος παίκτης.

Μουρατίδης Λάζαρος(Προπονητής):

Είναι ιδιαίτερη στιγμή , είναι μια αλλαγή που δεν την είχα προγραμματίσει, ωστόσο νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη  στιγμή για μένα. Είμαι σε ένα σωματείο που το γνωρίζω, οργανωμένο και πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη αρχή. Οι στόχοι της ομάδος είναι ξεκάθαρα να παραμείνουμε μια οικογένεια όπως ήμασταν τις τελευταίες  δύο χρονιές που ήμουν ποδοσφαιριστής στην ομάδα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο  να  φτάσουμε  όσο ψηλότερα μπορούμε.

 

   Γιάννης Καραβάς.