«Αγοράζει» χρόνο η Καβάλα στη μίνι διακοπή

 

«Αγοράζει» χρόνο η Καβάλα στη μίνι διακοπή

 

Τους κόπους μιας χρονιάς ίσως παίξει την άλλη Κυριακή (23/10), στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο και γειτόνισσα Δόξα Δράμας η Καβάλα, μετά το τελευταίο κύμα αποτυχιών και ο Άγγελος Διγκόζης αυτές τις 12 μέρες που μεσολαβούν θα προσπαθήσει να τα βελτιώσει… όλα!

Με το… πιστόλι στον «κρόταφο» βρίσκεται πλέον ο ΑΟΚ, μετά τους «πεταμένους» βαθμούς με Ορφέα Ξάνθης, Φούφα και Καρδία (αν θεωρηθεί ότι στον Λαγκαδά δεν είναι… καταστροφή η ισοπαλία) και από το «μείον εφτά» θα χρειαστεί… σειρά θαυμάτων για να διεκδικήσει ξανά την άνοδο.

Ο Άγγελος Διγκόζης (δεν έχει πολλές μέρες που ανέλαβε) δουλεύει σε τακτική, ψυχολογία, αγωνιστικές βελτιώσεις, ίσως γίνουν αλλαγές και μεταγραφές, ώστε να γίνει το «5Χ5» με τους «Μαυραετούς» από το 2014, για να μην χαθεί από τον Οκτώβριο η σεζόν, αφού ακόμα και η ισοπαλία ίσως αποτελέσει λευκή πετσέτα»! Ορισμός του… τελευταίου «χαρτιού» και ύστατης προσπάθειας, με την ελπίδα αφύπνισης παικτών-κλειδιά, όπως οι Παβίσεβιτς, Παππάς, Μπρατσιάνι.

Η έλλειψη υποχρεώσεων την Κυριακή στο κύπελλο (περνούν «μπάι» οι Καβαλιώτες) δίνει ευχέρεια για μίνι προετοιμασία, ενώ ίσως γίνει φιλικό, αν και δεν προχώρησαν οι προθέσεις για Πανθρακικό ή Πανσερραϊκό. Δύσκολα θα προλάβει τη Δόξα ο Κασαπάκης, αμφίβολος είναι ο Μελισσόπουλος, ενώ διαθέσιμοι θα είναι οι Γιαλούσης και Κυριακίδης.