ΑΕΠ Βατολάκκου: Την Κυριακή 31 Ιουλίου η «πρώτη»

 

ΑΕΠ Βατολάκκου: Την Κυριακή 31 Ιουλίου η «πρώτη»

 

 

Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΠ Βατολάκκου, την Δευτέρα 1 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις.

Στο μεταγραφικό κομμάτι όλα παραμένουν σε εκκρεμότητα με τους ποδοσφαιριστές να ζητούν υπερβολικά και εξωφρενικά ποσά, συνεχίζονται όμως οι συζητήσεις και την Δευτέρα ενδέχεται να παρουσιαστούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα πάντως έτσι κι΄αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα, οι διοικούντες ελπίζουν σε βοήθεια από τους τοπικούς φορείς, προπονητές όπως γράψαμε και προχθές θα είναι το δίδυμο Αλεξιάδης, Λάλλος.

Τελειώνοντας πρέπει να σημειώσουμε ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική στις απαιτήσεις των παικτών διότι χρήματα δεν υπάρχουν.

 

Διαζύγιο με Παύλο Μελισσινό

 

Ελεύθερος από την ΑΕΠ Βατολάκκου έμεινε ο Παύλος Μελισσινός.

Όπως είπε ο έμπειρος μέσο επιθετικός ήταν επιθυμία του να μη συνεχίσει στην Γρεβενιώτικη ομάδα και θέλησε μέσω της σελίδας μας να ευχαριστήσει τη διοίκηση τον προπονητή και τους συμπαίκτες του για τις στιγμές που πέρασε στην ΑΕΠ.

Τελος ευχήθηκε στην πρώην του ομάδα καλή πορεία στη Γ’  εθνική.

Να πούμε για τον 27χρονο Μελισσινό πως έχει αγωνιστεί σε Μακεδονικό Κοζάνης, Κοζάνη, Τηλυκράττη Λευκάδος, Απεραντιακός Κερπενησίου, Μύκονο, ΑΕΠ Καραγιανίων,  Εθνικό Βατερού ΑΕ Ελίμειας.

Ήδη ο Μελισσινός βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.