ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-2

ΜΟΥΖΕΝΙΤΩΦ

 

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-2: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν οι δύο αντίπαλοι, σε αγώνα όπου στο πρώτο μέρος ο Ακρίτας ήταν εμφανώς καλύτερος, ενώ στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός κέρδισε κατά πολύ τις εντυπώσεις. Με πολλές απουσίες έπαιξαν και οι δύο ομάδες, στα δικά του παιδιά στηρίζεται το Νευροκόπι, όμως λόγω απουσιών έχασε έδαφος στη βαθμολογία, από την άλλη μεριά σε ακόμα ένα παιχνίδι του Πανδραμαϊκού καλές εντυπώσεις άφησε ο 17χρονος Θεοφύλακτος Γιαζγκουλίδης και ο 15χρονος Άγγελος Αυγουστάτος. Στο 11΄ σέντρα του Κεσόπουλου και με γυριστό σουτ ο Κλεάνθης Τσεπνίδης το 1-0, στη συνέχεια ο σκόρερ και ο Οικονομίδης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, στο 20΄ ο Παναγιώτου έδωσε στον Λόη Σαϊνίδη, που ισοφάρισε. Στο 54΄ ο Ορφανίδης έδωσε στον Λόη Σαϊνίδη στην αντεπίθεση και 1-2, στο 65΄ ο Αντώνης Οικονομίδης αξιοποίησε κάθετη μπαλιά του Μουζενίτωφ (2-2). Δύο οριζόντια δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι , σε τρομερό σουτ του Παπακωνσταντίνου (59΄) και κεφαλιά του Σαϊνίδη (78΄)αντίστοιχα, αλλά και χαμένο τετ-α-τετ του Σαϊνίδη (85΄). Καλή η διαιτησία του Αχθοφορίδη (Σκριτζόβαλης, Τσακίρης).

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: Δέτσιος, Πετρίδης, Χατζηλαζαρίδης (60΄ Γαλόπουλος), Κατσακίδης, ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΔΗΣ, Οικονομίδης, ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Τσεπνίδης, ΜΟΥΖΕΝΙΤΩΦ, Τολμαϊδης (75΄ Παϊσίδης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΓΙΑΖΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, Ρέντος, Ιωαννίδης, ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ, Μαυρίδης (46΄ Ουζούνογλου), Καλαϊτζίδης, Παπακωνσταντίνου, Λεονάρντο, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ορφανίδης, ΣΑΪΝΙΔΗΣ.