Αλλαγή προέδρου στον Έβρο Σουφλίου…… Εκ των έσω ο αντικαταστάτης

 

 

Αλλαγή προέδρου στον Έβρο Σουφλίου
 
Εκ των έσω ο αντικαταστάτης του Ηλία Γκάζου

 

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Έβρου Σουφλίου Δημήτρης Κάβουρας θα είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Γκάζου στην προεδρία του Έβρου Σουφλίου.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα tasportisthrakis, μια και εδώ και αρκετό καιρό στο επικοινωνιακό κομμάτι η ομάδα του Σουφλίου δείχνει να… χωλαίνει, ο Δημήτρης Κάβουρας ανέλαβε χρέη προέδρου αντικαθιστώντας τον Ηλία Γκάζο. Δεν εξηγείται αλλιώς άλλωστε πως μέχρι τώρα δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση και όλες οι ειδήσεις βγαίνουν από τα τοπικά ΜΜΕ., ακόμη και για την αλλαγή διοίκησης η ομάδα του Σουφλίου δεν έχει εκδώσει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση, και φυσικά ούτε καν για το γεγονός πως πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες.

 

Αλεξίου η 9η μεταγραφή

 

Την ένατη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Έβρος Σουφλίου, αφού άναψε το πράσινο φως ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης, η διοίκηση τα βρήκε με τον παίκτη και έτσι ο Αλεξίου Αλέξανδρος σε  ηλικία 23 ετών θα είναι για την επόμενη σεζόν παίκτης του Έβρου  Σουφλίου. Αγωνίζεται στα Χαφ και ήρθε από Α.Ο Κορωπίου.