ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 0 – 0 Κόλλησαν στην …..

 

 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ  0 – 0
 
Κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία

 

Μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκειά του το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και τη Νάουσα, χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με κυριότερες αυτές, στο 17’ όπου μόνος του ο Κωτσιόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μένιο, στο 43’ και μετά από άστοχη έξοδο του Κοντογουλίδη, Ο Μουρατίδης έπιασε κεφαλιά που κατέληξε άουτ, στο 47’ κεφαλιά πάλι του Μουρατίδη έφυγε λίγο άουτ, στο 73’ αποβάλλονται γιατί διαπληκτίστηκαν, ο Μουρατίδης του Αλμωπού και ο Σαμαρόπουλος της Νάουσας και 77’ σέντρα σουτ από τον Παπασυμεών και κόντρα από αμυντικό, η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Κοντογουλίδη.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γκαραγκάνης, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ. Τυριακίδης): Μένιος, Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καμπάνης (51’ Ελευθεριάδης Γ.), Παντελίδης (76’ Αβραμίδης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λ., Τσιρλίδης (60’ Κοβάτσεφ).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Β. Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Μπρέγκου (65’ Σαμαρόπουλος), Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Νύρλας (87’ Αγγελίδης), Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι, Τούφας (60’ Ντινόπουλος).