Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο Αιγίνιο

 

 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο Αιγίνιο

 

Ανακοίνωση για τα εισητήρια που μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της Δόξας Δράμας εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ των «Μαυραετών» στην οποία να φέρονται τα παρακάτω:

 

«Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου  ανακοινώνουμε ότι, για τον αγώνα  Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε.  ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 αιτήθηκαν και θα παραληφθούν 400 εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν από τα γραφεία του Συλλόγου την Παρασκευή  03 Νοεμβρίου 2017 από ώρες  09:00 έως 16:00.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που αιτηθήκαμε είναι ο δυνατόν περισσότερος  λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου και δεν έχει να κάνει σχέση με απαγόρευση από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας  ούτε από άρνηση να δοθούν περισσότερα από την Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

Παρακαλούμε, όσοι φίλαθλοι της ομάδος μας δεν προμηθευθούν  εισιτήριο του αγώνα να μην ταξιδέψουν στο Αιγίνιο γιατί τα μέτρα ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας θα είναι αυστηρά μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων της για την ασφαλή τέλεση του αγώνα.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την διασφάλιση του ονόματος και του συμφέροντος της ομάδος μας αλλά και για αποφυγή προσωπική σας ταλαιπωρίας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ& ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ                                                                                                  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ