Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Γιώργο Σαρρή

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Γιώργο Σαρρή

 

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επέβαλε στον Γιώργο Σαρρή ο ο ειδικός ανακριτικής σε θέματα αναφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης.

Ο Γιώργος Σαρρής εμφανίστηκε λίγο μετά τις 9 και μπήκε στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη για να απολογηθεί. Μετά από 3 ώρες και 15 λεπτά υπήρξε διακοπή ώστε να πάρουν μια ανάσα, αφού η απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ αναμένεται να κρατήσει αρκετή ώρα. Μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη θα ακολουθήσει ο εισαγγελέας και η απόφαση αν θα του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Μετά από τρεις ώρες και 15 λεπτά η απολογία του διεκόπη προκειμένου να γίνει ένα μικρό διάλειμμα και μετά ανάπαυλα μίας ώρας, ο Σαρρής συνέχισε την απολογία του, έχοντας πει στα άτομα που ήταν στα δικαστήρια ότι «η υπόθεση είναι στημένη», ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Γιώργο Ανδρεάδη.

Νωρίτερα είχε πάει στην Ευελπίδων ο δικηγόρος του Μαρινάκη Θανάσης Βαρλάμης για να πάρει κάποια χαρτιά για την αυριανή απολογία του Προέδρου του Ολυμπιακού. Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, παρουσιάστηκε στον κ. Ανδρεάδη για να ζητήσει αναβολή της απολογίας του πελάτη του για την Παρασκευή, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον ειδικό ανακριτή. Και τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ζήτησε αναβολή, επειδή την ίδια μέρα είχε και αλλού μία υπόθεση.

Νωρίς το πρωί εμφανίστηκε και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, πιθανότατα ως μάρτυρας.

 

Απομάκρυναν τους δημοσιογράφους

 

Όταν ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της απολογίας του Γιώργου Σαρρή, ο προϊστάμενος ασφαλείας στα δικαστήρια, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι με απόφαση του εισαγγελέα πρωτοδικών, πρέπει να απομακρυνθούν από τον δεύτερο όροφο, όπου είναι το γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη και να πάνε στο ισόγειο, κάτι που έγινε…

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (πρόεδρος ΕΠΟ): Του επιβλήθηκαν τρεις περιοριστικοί όροι: α) Απαγόρευση κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, β) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, γ) Εγγύηση 50.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ): Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (το παλιότερο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, εκλέγεται από το 1991):α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΡΙΔΗΣ (νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ): Του επιβλήθηκαν οι ίδιοι περιοριστικοί όροι με αυτούς του Σαρρή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΡΙΑΚΟΣ (μέλος της ΚΕΔ): α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΡΟΣ (μέλος της ΚΕΔ): α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.