ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ 0 – 0

 

 

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ  0 – 0
 
Από την λευκή βούλα κρίθηκε η ισοπαλία

 

Την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης έχασε η ΑΠΕ Λαγκαδά, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων απώλεσε πέναλτι με τον Σακκαλή που το κέρδισε από τον Παπαδόπουλος Χρήστο να εκτελεί άστοχα και με την λευκή ισοπαλία να παραμένει σαν τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα είναι θετική για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο αγωνιστικό του κομμάτι με τις δύο ομάδες να μην έχουν την μεγάλη ευκαιρία μέχρι τις καθυστερήσεις. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αν και οι γηπεδούχοι έμειναν με την πικρία στο τέλος.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Γκαραγκάνης, Ζέρβας, Μηνούδης (Πιερίας)

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Γ. Παγώνης): Καλογεράκης, Βασαΐτης, Πολίτης, Σακκαλής, Αθανασίου, Σαράφογλου (46’ Λεμονής), Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (80’ Κωνσταντινίδης), Παναγιωτίδης (87’ Παπαθανασίου),  Βεϊδαμενίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Δ. Τομπάζης): Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Στ., Μπρέγκου, Σέρα, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., (64’ Γκελοσάνι), Ίβιτς (85’ Χατζηστεφάνου), Νίρλας, Καρυπίδης (77’ Φλαρούντζος).